Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZBarca

73 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Real Sociedad elleni kezdőcsapat Messi nélkül(!):Bravo - Montoya Mascherano Mathieu Alba - Xavi Busquets Iniesta - Munir Suarez Pedro A Barcelona ma esti kispadja - tele sztárokkal: Ter Stegen, Alves, Pique, Rakitic, Rafinha, Messi, Neymar   Forrás: Eurobarca..
Az FC Barcelona együttese a Liga 16. fordulójában 5-0 arányban legyőzte a Córdoba csapatát Suárez, Pedro, Piqué és Messi góljainak köszönhetően. A találkozón a katalán siker egy percig sem forgott veszélyben, a Barça takaréklángon is dominált, míg a Córdoba nem tudta…..
A PSG elleni hivatalos kezdőcsapat: Ter Stegen, Pedro, Piqué, Bartra, Mathieu, Busquets, Mascherano, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar   A PSG hivatalos kezdőcsapata: Sirigu, Van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Verratti, Motta, Matuidi, Moura, Cavani, Ibrahimovic..
Lionel Messi, az FC Barcelona sztárja megszerezte karrierje 400., majd 401. gólját is a szombati, Granada elleni bajnokin. Ennek apropóján a Goal.com közzétett pár fotót, amelyek az argentin támadó fontosabb góljairól, közvetlenül góljai előtt vagy után készültek.…..
Luis Enrique alapvetően elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről, miután a Barcelona könnyedén ütötte ki a Granadát szombat este a Camp Nouban. Az asztúriai tréner főként az együttes védekezését dicsérte, kiemelve, hogy csak és kizárólag ilyen szervezettség mellett…..
Luis Enrique edző a csapat eddigi talán legjobb, legkomplettebb meccsének minősítette a Levante elleni sikert. A szakvezető kiemelte, hogy ez a találkozó mindenképpen egy pozitív megerősítés a társaságnak, hogy jó úton járnak. "Kár lenne most számolgatni, a bajnokság még…..
Levante – FC Barcelona Valencia, Ciutat de Valencia 21:00 Vezeti: González González Levante: Jesús, - P. López, D. Navarro, Vyntra, Nikos – Camarasa, Simao, - Xumetra, V. Pérez, Morales, - D. Barral FCB: Bravo, - Alves, Mathieu (Piqué), Mascherano, Jordi Alba, - Iniesta, Busquets,…..
Luis Enrique a Levante elleni bajnoki előtt állt az újságírók rendelkezésére. A vezetőedző elmondta, minden idegenbeli meccs kicsit nehezebb, mint ha hazai lenne, az ellenfélnek pedig megvannak az erősségei. „A következő mérkőzésre kell fókuszálnunk, minden játékosomnak…..
Xavi Hernández a minap a Canal Plus 'Espacio Reservado' című műsorának adott hosszabb interjút, most ebből a beszélgetésből szemezgetünk. A középpályás szólt a korábbi edzőiről, más játékosokról, illetve a jövőjéről is. Messi:"Leo már most is a történelem legjobb…..
Més que un Club Egy kis matek... 2014.09.16 19:39:02
..
Luis Enrique az első meccsére készül edzőként a Bajnokok Ligájában, de ezt a találkozót pontosan olyannak ítéli meg, mint a Bilbao ellenit. A tréner elismerte, nincsenek rossz formában, de nagyon sok feladatuk is van még, hogy jobbak legyenek.   Itt a BL:"Jókor jön számunkra a…..
Az FC Barcelona katalán középhátvédje, Gerard Piqué elismerte az APOEL elleni, Bajnokok Ligája összecsapást megelőző sajtótájékoztatóján, hogy a hétvégén edzői döntés miatt maradt ki a kezdőcsapatból, és szó sincsen már egészségügyi problémákról. Piqué úgy érzi,…..
Az FC Barcelona igazgatótanácsa hétfőn este egyhangúlag elfogadta azt a javaslatot, hogy a Ciutat Esportiva első pályáját Tito Vilanováról nevezzék el. A Barcelona korábbi edzője tavasszal hunyt el hosszú betegeskedés után. Ezzel a kezdeményezéssel örökre helye lesz a Barcelona…..
Kedden hajnalban bemutatták az új mezeket, melyben a játékosok a PSG elleni idegenbeli BL-meccsen fognak debütálni. A mez neonzöld színű, két oldalt egy kék csík fut. Nem újdonság a neonzöld színű Barca mez, legutóbb is nagy mennyiségben fogyott a rajongók körében. A mez…..
Újabb cipővel gazdagodik Leo Messi gyűjteménye. A legújabb cipőjén a kék, sárga, bordó és sötétzöld színek tűnnek föl. A cipő mindössze 165 grammot nyom. Messi az Apoel ellen fog ebben a lábbeliben debütálni. A különleges cipőn - amit mellesleg az Adidas készített, mint…..
Alves (térd) és Vermaelen (comb) felépültek sérülésükből, a ma reggeli edzésen már a csapattal együtt edzettek. A brazil hátvéd valószínűleg játszhat az APOEL elleni szerdai BL-meccsen, de elképzelhető, hogy még nem kapja meg a játékengedélyt az orvosoktól. Vermaelen a…..
"Nagyon örülök a jó teljesítményemnek, a legfontosabb, hogy a csapat hasznára lehettem, és keményen dolgozok azon, hogy ezt állandósítani tudjam." "Azzal, hogy Messivel játszhatok, egyre jobb leszek. Ő a világ legjobbja." "Munir? A legfiatalabbak is készen állnak a játékra, de…..
A Barcelona edzője már a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón bevallotta, mennyire kedveli az Athletic Bilbao játékát, így a szombat délutáni győzelem még édesebb számára. Kiemelte, hogy egy ilyen jó képességű ellenfelet csak csapatként lehet legyőzni, valamint azt is…..
Ma, szeptember 11-én van a 300 éves évfordulója annak, hogy Barcelona elesett francia és spanyol egységek által a spanyol örökösödési háborúban. 1980 óta szeptember 11. a katalán nemzeti ünnep, a Diada. Ezzel összefüggésben az FC Barcelona kérvényezte, hogy az első csapat a…..
ZBarca 2014.09.14 09:31:54
@raven 1975: Jobbulást! :)
ZBarca 2014.09.14 13:20:48
@raven 1975: Én köszönöm a pozitív kritikát! :)
Més que un Club Újabb klubrekord 2014.09.13 09:54:04
A Barca 79M euróért adott el nyáron játékosokat, és 157M-ért vásárolt. Mindkettő klubrekord. [md] ..
Luis Enrique edző pénteken megtartotta a sajtótájékoztatóját a Bilbao elleni meccset felvezetően, ahol dicsérte az ellenfelet, és kulcsfontosságúnak nevezte az összecsapást. A madridi derbivel ugyanakkor nem foglalkozott, amit már a Barcelona meccse után rendeznek. Az Athletic"Az…..
HOPPÁ! Neymar üzletébe 3 Santos játékos is beletartozott. Közülül Gabriel Barbosa az, akire igényt tart a Barca, így decemberben csatlakozhat a Barca B-hez. Brazíliában csak "Gabigol"-nak hívják.   Forrás: BBVA Liga  ..
A Barcelona nemzetközi elismerést fog kapni, "a világ legjobb sportegyesülete" címen. Részletekről még nem tudni semmit. Forrás: BBVA Liga ..