Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Summerwoman

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy ez most szentségtörés, de az un szűzesség elvesztésének tulmisztifikálását, soha nem értettem, és vallom, hogy a legtöbbünknek, az első, nem az az élmény, amely leányregényekben olvasható. Én, kissé, túlfűtötten, imádtam megélni mindent, ami testiség.…..
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
Summerwoman 2014.08.26 09:31:23
@shitgun: Tökéletesen, egyetértek Veled. És, azt még tegyük hozzá, mindeközben, fizetést is kapnak, mindezért.
Talán, kezdem azzal, mi indított, Blogot írni... Egyszer kaptam egy könyvet, melynek, valami olyasmi volt az ajánlója, hogy "az anyák többsége, felét nem tudja annak, ami a lányával megtörtént". Ezt szeretném én most elmondani mindenkinek, mivel, nem mondhatom el senkink. Hogy, ki…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..