Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukács Sziszi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fuh, nem is tudom hol kezdjem! Talán valahol az elején... Nos a mostani bejegyzés javarészt próbákról fog szólni, ugyanis részt vettem egy olvasópróbán és egy „rendelkezőpróbán“ is! Az Álszentek összeesküvése lesz a téma. Nem egy vidám darab, hiszen dráma (színmű).…..
Sziasztok Mindenki!!! Idejét sem tudom már, mikor volt az utolsó bejegyzésem, viszont most három sztorival is szolgálhatok nektek! Helyesbítsünk, inkább kettő és fél. A fél lenne a Lili bárónő, mivel arról már írtam egy kisebb élménybeszámolót, az újvári előadásról.…..
Na, akkor kezdjük ott, hogy ez volt életem egyik legnagyobb színházi élménye!!! Ugyanis most teljesen rendhagyó módon, a kulisszák mögül láthattam a Különös házasságot, ami meghatározó része lesz a színházlátogatásaim által szerzett élményeimnek. Úgy gondoltam, hogy ha…..
Üdv mindenkinek!  Jöjjön akkor megint egy duplázás, csak most ez alkalommal nem a Bányavirágból, hanem a Különös házasság nyilvános főpróbájából és premierjéből. Ezek egyike, vagyis a nyilvános főpróba november 6-án volt. A premier meg a szokáshoz híven az utána…..
Hát akkor üdv ismét! Már elég hosszú ideje annak, hogy utoljára itt jártam a blogon, de így is jócskán folyt az élet a színházban. Na és hát persze megkezdődött a Különös házasság próbafolyamata! De először is elmondanám, hogy a mostani blog az én…..
Újra itt! Elérkeztünk a harmadik blogbejegyzéshez is, ami főleg a Bányavirág c. darab köré fog épülni. Lehet, hogy már páran az olvasók közül láttátok az előadást, így már nem lesz annyira új az, amit leírok, de bátran kommenteljetek és akár össze is hasonlíthatjátok a…..
Hát akkor elérkezett a második blogbejegyzés ideje is!                                                        Most két dologról szeretnék nektek írni. Magáról a színházról vagy pontosítva arról a részéről, ahova csak…..
AZ ÉN SZÍNHÁZAM Kezdetek... 2014.09.09 10:03:58
Sziasztok!  Sziszi vagyok, tizenhét éves és a gútai egyházi gimibe járok - engem ért az a megtiszteltetés, hogy egy évadon keresztül látogathatom az előadásokat a Komáromi Jókai Színházban költségmentesen, sőt még a próbákra is lesz alkalmam beülni, cserébe blogolnom…..
AZ ÉN SZÍNHÁZAM 2014.08.25 18:55:25
..