Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plüsskooglee

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban lett öt éves a blog, ami lehetőséget adott rá, hogy azokról a filmekről írjak, melyek kiállták az idő próbáját vagy épp le voltak akciózva! Meg kell, hogy mondjam, átkozottul gyorsan elteltek ezek az évek, de térjünk rá ennél is sebesebben az évforduló alkalmából született posztra! Az…..
Sziasztok! A két legutolsó posztom olvasottsága csúcsokat döngetett, ami azt jelenti számomra, hogy imádjátok a hasatokat, szerettek áldozni a gasztronómia oltárán! Jó pár hozzászólás és levél érkezett tőletek amit nagyon köszönök! Ebből az élményből és tapasztalatból adódóan ismét hoztam nektek…..
Vajon meddig érdemes fáradozni egy kapcsolat megmentésén? Feláldozhatod lelked épségét érte? Megéri kockáztatni? Sok esetben azt mondhatjuk, hogy igen. Viszont nagyon ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy ki tudd választani azokat az alkalmakat, amikor magadat kell az első helyre tenned. Kitűnő érzékkel…..
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
plüsskooglee 2016.06.12 15:41:05
Még a blog indulásakor csináltam egy időutazás sorozatot vidéki városainkról. Most fővárosunkon Budapesten a sor. 1925. XIII. Váci út-Katona J. utca kereszteződése..
A több éve alaposan leült ingatlanpiac, és a visszaesett kereslet sem akadályoz bizonyos lakástulajdonosokat abban, hogy különféle trükkök bevetésével próbáljanak bérlőt találni nem túl előnyös, esetleg kisebb-nagyobb hibákat felvonultató kiadó ingatlanjaikra. Bár a leendő…..
Február 2-től, közvetlenül a Való Világ összefoglalója után jelentkezik a BeleValóVilág, a Való Világ kísérőműsora. A műsor hétfőtől szombatig 23:00-kor, vasárnap 22:00-kor lesz látható. Ennek megfelelően az eddig 21:30-kor kezdődő Való Világ egy félórával későbbre,…..
Vannak filmek, amik megnevettetnek és vannak, amik sírásra késztetnek. Egyes mozik láttán pedig legszívesebben azonnal fognánk a bőröndünket és nekivágnánk a nagy ismeretlennek.  A sikeres filmek mindig is megmozgatták az embereket, a forgatási helyszínek szép lassan a rajongók…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
A Heti Hetes állandó tagja csatornát vált - tudta meg a Blikk. Hajós András Az ének iskolája című tehetségkutató műsor ének tanára lesz. A TV2 ezzel 2:0-s győzelmet aratott az RTL2 felett, hiszen a héten derült ki, hogy Friderikusz Sándor is ezért a műsorért hagyja ott a Legyen…..
plüsskooglee 2013.03.07 10:49:38
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
plüsskooglee 2013.01.22 12:59:19
@lutria: Teljesen igazad van.
A mostani Juventus reggel egy katasztrófa. A modoros műsorvezetőkkel, az affektáló hírolvasóval együtt.
Bár Bochkor sem jobb, a végén már nagyon erőlködött a Bumeráng is.
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
plüsskooglee 2012.09.19 15:11:22
@lajafix:
Biztosan hülye vagyok hozzád képest, de én nem arról írtam, mennyit fizet az állam nyugdíj címén, hanem azt szerettem volna elmondani, hogy a képviselői kedvezményekhez és plusz juttatásokhoz képest ez LEHET, hogy csak csepp a tengerben. Részemről azzal értenék egyet, ha valamilyen reális %-os kedvezményrendszert dolgoznának ki a nyugdíjasoknak. @kanálwarrior:
Nem a kifizetett nyugdíjakat hasonlítottam össze a képviselői költségtérítésekkel. Nem is említettem a "nyugdíj" szót.
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
Tízből nyolc olvasónk nem ért egyet a magánnyugdíjak államosításával. Szerintük ez lopás. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban megnézzük, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a hét legnagyobb horderejű bejelentéséről, a magánnyugdíjak…..
Megérkezett a hazai kínálatba is a főzős realityk stréber, eminens jó tanulója, a Mesterszakács, amiben tényleg, és valóban, és igazán. És nem celebek röfögnek egymás tányérjába, és nem fog kiderülni senkiről, hogy civilben pornós, maximum annyi, hogy civilben szalmonellás.…..
Na jó, a multikultiban nem vagyok biztos (bár a 11-es buszon néha több külföldi nyelven beszélő ember utazik, mint magyar), de a színes az tuti. Főleg a házak portálszintjeit tekintve.Nem akarok itt most senkit pellengérre állítani (ki is takartam a feliratokat), egyszerűen csak…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Modorosblog A modoros nők 2008.12.03 15:12:00
Jégcsákány! :-) A napokban Józsi több üzenetet kapott Tibitől, nagyjából ilyeneket: "Mikor várhatók szösszenetek Tőled, aranytollú cimborám?" // // Urambátyám manírnak egy öreg harcostól még Józsi komátok sem tud ellenállni, ezért két nyelvészeti terepmunka között…..
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..