Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baszomalásan

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
baszomalásan 2014.11.20 02:17:38
"Ön most Walter White-ot hívta. A sípszó után, kérem, hogy adja meg a nevét, a telefonszámát és a hívásának az okát. Köszönöm szépen."..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
baszomalásan 2014.11.07 13:10:34
@dfens111:
könnyebb utat választották 10-20 éve? hát esélyük sem volt baszod, eu meg wizzair sehol sem volt még akkor, de gondolj arra a vasfüggönyön hányan szöktek át, szerinted az mit mutat?
amúgy, h rossz lenne ez az országnak? kétlem, pl én mit csináltam eddig, illetve mit csinálnék otthon. Otthon dolgoznék az én esetemben feketén, költenék 1 hónapban max 70-80000et és élek elég szűkösen. Ehelyett, havi negyed millát költök el otthon cigire, vajon miért, plusz 50-100et, azon az 1-2 héten, amíg otthon vagyok, h jól érezzem magam, arra viszont figyelek, h még ausztriában tankoljak meg, nehogy az a pénz is stadionba jusson, ja és vettem egy házat 2 évi kinti megtakarításomból! szted ki tol bele több lóvét a gazdaságba? én egy hónapban annyit nyomok bele, mint egy tanár egész évben! jó, h az ABC termékeken még az adó is 3x annyi, mert én főleg arra költök. (alkoholbenzincigi, a gyengébbek kedvéért, mert a közgáz diplomával sem érsz többet otthon)
baszomalásan 2014.11.07 13:16:48
@Mérnork: érettségi, utána fősulik/egyetemek, nem végeztem el egyiket sem, mert közben már pénzügyi területen dolgoztam és láttam, h semmivel nem leszek több a papír által, amit kellett megtanultam
fémmunkákkal foglalkoztam még, ügyes vagyok :)

itt mosogattam én is, mint sokan, kényelmes volt csak azért csináltam, konkrétan nem kellett semmit dolgozni, aztán elég lett és most csináltam egy céget, emberek szórakoztatásával foglalkozom, laza könnyű és vidám munka, és én osztom be az időm
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Baszomalásan Fétisek éjszakája 2014.08.25 18:05:29
Hol is kezdjem... olvastam itt sok blogot, szex, megcsalás, swingerezés és hasonló szoftpornós szarságogat, főleg szerintem csajok írogatnak ilyeneket, úgyhogy én most leírom a mi kalandjainkat úgy, ahogy nők ritkán írnak. A dolog úgy indult, h érdekelni kezdett a swingerezés,…..