Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PannaAnya

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya végre erőt vett magán és most újra tudok blogolni. Innentől visszamenőleg megírok majd mindent, mert feljegyeztem az eseményeket a fakockák szélére (mi mindenre jó egy kis rágás), úgyhogy csak diktálnom kell Anyának.Kedves olvasóim, Anya nevében is elnézést kérek a…..
Anya influenzás lett, úgyhogy én a Nagyinál és XAnyunál bulizok. Már eltörtem egy gyertyát, kiöntöttem egy doboz szines izét és lepakoltam egy polcnyi dévédét, mindezt vagy öt perc alatt. Szóval nagyon jól érzem magam.Anya meg otthon fekszik, gyenge, lázas, szomorú és nagyon…..
Egyenlőre még azért nem olyan gyorsan, de már egyértelműen haladok előrefele, ráadásul arra, amerre akarok! Ez nagyon fontos. Eddig csak hengeredéses trükkel tudtam haladni, de most kúszom. Egészen pontosan úgy működik a technológia, hogy a két kezemet előrenyújtzom, és…..
Anya már nem bírta cipelni a lépcsőkön a régi nagy babakocsimat, úgyhogy beruháztak egy újra. Nagyon szép kocsi, és kényelmes is. Nagyon nagy, felfújható gumikerekei vannak. Most dobok ide erről nektek egy képet, mert leszaladunk a parkba felavatni. Nagyon szép idő van, és már…..
Hűha, ezt le kell jegyeznem, mert nem értem, és később meg elfelejteném.Szóval reggel az történt, hogy megettem a reggelimet, de kevés volt, és kértem még ("Oáááááá"). Aztán kaptam még, és azt is megettem. Apa meg csak nézte tágranyílt szemekkel, hogy hogy megy…..
Jajjjajjj. Nem tudom, hogy a fogam jön-e, vagy valami más, mindenesetre problémáim vannak evés-téren.Este és reggel minden oké, jön a tuti cumisüveg, este Anyától, reggel Apától, de mindig fincsi tej van benne. Eddig oké. De aztán délelőtt, délben és délután hiába hoz Anya…..
"2008/01/22, 07:24Jó reggelt Anya! Keresztanyánál megírtam Neked ezt az sms-t és megbeszéltük, hogy elküldi, mert Te mindig elveszed tőlem a telefonokat! Szóval Drága Anya szeretnék Neked Nagyon Boldog Szülinapot kívánni! Köszönöm a rengeteg szeretetet és törődést és…..