Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaxx_doktor

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. 1888 és 1891 között tizenegy prostituáltat öltek meg brutális kegyetlenséggel a londoni Whitechapel negyedben. Legkevesebb öt esetet a Hasfelmetsző Jack néven ismertté vált sorozatgyilkosnak tulajdonítanak. 2. Annak ellenére, hogy – főként a bulvársajtónak köszönhetően –…..
Zaxx_doktor 2014.09.11 19:08:04
@maxell a nevét és profilképét változtatgató birka: Ne is folytasd, a Zodiákust igazán kár lenne belekeverni a dologba.
Az van, hogy nem kényeztettük el a Lángoló olvasóit új Slash-dalokkal itt a blogon. Pedig már 2013-ban elkezdtek szivárogni a gitáros, Myles Kennedy énekes valamint a Conspirators friss szerzeményei. Okot nem tudunk mondani, ez egyszerűen teljesen kimaradt. Most viszont bepótlunk…..
Zaxx_doktor 2014.09.08 14:11:04
@isvaen: Mielőtt leírnád, hogy nem számít, én is hallottam élőben Kennedyt és kibebaszott jó hangja van. Azon lehetne vitatkozni, hogy mennyire eredeti, mivel nem igazán van új a nap alatt, de technikailag hatalmas tudása van
Zaxx_doktor 2014.09.08 20:09:13
@isvaen: Fú, a borító aztán kurva fontos tényleg. :D Egyébként teljesen poén nekem az is. :D

Várjál, akkor helyesbítek helyetted: tehát neked nem jön be Kennedy hangja. Oké. Nekem igen, a Kennedy vs. Axl vitát pedig elindítani is hülyeség volt itt a másik kommentben, szóval mindössze csak annyit hozzá, hogy nézzük a realitásokat: Axl fénykorában feleannyira sem tudott énekelni koncerten, mint Kennedy álmából felkeltve bármikor. Mostanra már sikerült ezt megtanulnia, persze szüksége is volt rá, mert erőben sajnos csúnyán megérződik a sokévi seggvakarás.

Az új lemezről meg annyit, hogy az én ízlésemnek ez egy jó 20 perccel hosszabb, mint rockalbumnak kellene, de amúgy frankóság.
„Jézusom, de vékony vagy!” „Eszel te rendesen?” „Vigyázz, egy nagyobb szél elfúj!” stb. Ha neked is mondtak már ilyesmit ez a poszt neked szól, ha te is mondtál már ilyesmit, akkor pláne, olvass és okulj. Ha egyik sem, akkor is olvasd el. Csak, hogy ne hasznosan teljen az…..
Zaxx_doktor 2014.08.28 20:56:54
Igazi első posztként egy méltatlanul elfeledett klasszikust szeretnék kiásni a sírjából. Az Undying a ma már nem létező Dreamworks Interactive gyermeke, amely név elsőre lehet, hogy nem sok emléket idéz fel az egyszeri játékosban, de ha utánanéz az ember, rájöhet, hogy ők…..
JátékPatológus Intro 2014.08.25 00:54:24
Üdvözlet a JátékPatológus blogon! Zaxx vagyok, notóriusan amatőr firkálgató és gamer. Terveim szerint igényesnek szánt, néha-néha egészen elszállt elemzésekbe bonyolódó videojáték-kritikákat találhatsz majd itt, elsősorban régebbi címekről. Ha komolyabban bújod a magyar…..