Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajrá Putyin, vesszen a nyugat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors mai cikke teszi fel a kérdést, majd meg is válaszolja: igencsak. Mert hát A versenyzők egy tanteremhez hasonlóan berendezett főzőstúdióban főznek, a feladatok után a védettséget élvező játékost a galériára küldik a zsűritagok, akik az előtérben állva beszélik meg,…..
hajrá Putyin, vesszen a nyugat 2014.09.04 11:50:29
A hazai médiapiacot idén nyáron az átigazolások tartották lázban (na jó, túlzásokba esünk, érdekelt pár ezer embert), először Stohl Buci mondott nemet a TV2 tízmilliós ajánlatára és maradt az RTL-nél, ahol viszont nem adnak neki műsort, majd Ördög Nóra ment át a TV2-höz…..
hajrá Putyin, vesszen a nyugat 2014.09.04 11:40:53
ő is csak egy, a médiák által kitartok kurvák közül.

@Teshow: "Zsófi megeszi reggelire" áááá-há-háááá, még a kenó sorsolást se bíznám rá.
A Jóban Rosszban korábbi sztárja az RTL Klubhoz megy a TV2-től, írja a Blikk. A cikk szerint egyszer már fel akart mondani a színésznő a TV2-nél. Tavasszal sok rossz érte: elveszítette édesapját, és akkori barátját, Nagy Tamás Grandét kirúgták a Jóban Rosszban produceri…..
hajrá Putyin, vesszen a nyugat 2014.09.02 17:06:12
@amsz: keres magának egy producert, aki majd beleírja vmibe,lehet a békába, meg majd jól meg....a, ahogy az már lenni szokott ilyenkor.
Gramatik szerdán a Lágymányosi híd tövében variálja majd a hip-hop, glitch, electro, és dubstep alapjait.  Közben Wolfie & Rendben Man szövegelget majd. Előtte meg a Punnany Massiv Akusztikkal is tolnak egy kis warm upot.  ..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
 ..
hajrá Putyin, vesszen a nyugat 2014.08.31 12:14:05