Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gizella Szolyák

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizennyolc millió forint vs. gyermekélet! – ezt az egyszerűen eldönthető kérdést tette fel a Heim Pál Gyermekkórház, mivel az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, – vagyis a „nemhagyunksenkitmagára” kormányzat – nem finanszíroz, nem ad pénzt, helyette legfeljebb egy écát: indítsanak gyűjtést.…..
Varga Mihály a maga visszafogott modorában elismerte, hogy az állam belátható időn belül nem tud majd gondoskodni a nyugdíjasokról, hiszen egyre kevesebb munkaképesnek kell kitermelnie az egyre több nyugállományba vonult polgár juttatását. Ő ezt úgy fogalmazta meg, hogy a…..
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Gizella Szolyák 2015.05.05 10:18:01
@háténimmár: Ehhez a hozzászóláshoz, ill. kritikával teljesen egyetértek.
Vannak köztudott dolgok Kádár Jánosról. Tisztában vagyunk vele, hogy a börtönben megkínozták, hallottunk róla, hogy legendásan szerény életmódot folytatott, és abban sem kételkedünk, hogy jelentős sakktudással rendelkezett. Nos, a halála óta eltelt 25 év alatt szinte minden,…..
Gizella Szolyák 2015.05.02 11:40:07
@Gizella Szolyák: Meglátszik, hogy hova tartozik aki válaszolt. A jelzőidet meg tarsd meg magadnak.
Gizella Szolyák 2015.05.02 11:09:59
@WilburSmith: Akkor a mostani mi? Ő a 40 év alatt nem sakkozott el annyit mint a mostani 4 év alatt.Ennyi éhező sem volt, meg munkanélküli, meg ennyi milliárdos sem a nép szájából a kaját kilopó senkiházi. Úgy hogy egy kicsit gondolkozz, és hasonlist össze a mostanival. Volt házad, munkád, becsületed, máma meg annak van, aki hozzáfér a húsosfazékhoz a hazugságaival, nem törődve azzal, hogy a nép mit szól, mit tűr. Remélem nem sokáig!!!!
Martonyi János, egykori külügyminiszter a baltás gyilkos kiadása után nem tudta leplezni a felháborodását, mivel az ő tudta nélkül boltolták le az azeriekkel valakik Safarov kiadatását. Amikor megkérdezték tőle, miért nem mond le, azt válaszolta, hogy nem akkor kell lemondani,…..
Jelen fejezetünk és írásunk célja, hogy ismertessük a leggyakoribb gerincbetegségek okait, tüneteit. Prezentációnkat azokkal a gerinc rendellenességekkel (ez esetben a degeneratív kórképpel) kezdjük, mely miatt a páciens leginkább orvoshoz fordul, s mely betegségcsoport és az azt kísérő…..
Gizella Szolyák 2014.08.24 14:03:58
Azután érdekődöm, hogy az ágyékban és a belső oldalán a bal combomon fájhat-e de nagyon és görgyölhet-e nagyon /taknyom,nyálam,könnyem összefolyik görcs esetén, és mindkét lábamon a külső-belső bokacsonttól felfelé/ görcsölhet-e? Ezt a fájdalmat már nem bírom ki lassan, és mint olvastam, hogy ágyékban kis műtéttel meg lehet oldani. Beletartozik-e ebbe a diagnózisba az állandó derékfájás /keresztcsont, és előre hatol a bal ágyékamba a kibírhatatlan fájdalom. Érdeklődöm, hogy hol kereshetem a gyógyulás esélyét, v. a műtétét, mert számomra már elviselhetetlen. Az orthopeed orvos fizióterápiával, meleg sóval, frektor tapasszal kezelt, de semmi eredményt nem értem el.Nagyon-nagyon várom a segítő válaszukat, mert már bottal is alig tudok menni. Be vagyok utalva Hévizre, de állitólag 2 évet is kell várni. Kérdezem milyen esélyem lehet a fájdalmam csillapítására: Segítő válaszukat nagyon-nagyon megköszönöm előre is. Üdv. Szolyákné Gizi.Ezen kívül fáj még a hátam közepén a gerinc, a nyaki gerinc, a fülem körül, és jól esik a fülcimpát megdörgelni. Hanyadt nem tudok lefeküdni, a bal lábamat ha sikerül is hanyatt feküdnöm, nem tudom kinyújtani, csak jóval később. Nagyon szeretnék igazi szakemberhez jutni. v. eligazító választ kapni. Feltétlen az email címemre kérném szépen a választ, természetesen minden fellelhető írásukat, tájékoztatásuk ezután el fogom olvasni. Köszönettel Gizi.
Gizella Szolyák 2014.08.24 14:22:02
@Gizella Szolyák: Még annnyit, hogy szeretném, ha telefonszámukat közölnék velem. Köszönettel!!
A fájdalom meglehetősen összetett jelenség. Azon betegségek, amelyeknek a fájdalom a vezető tünete, rendszerint összetett kórokkal rendelkeznek. Napjainkra elfogadott tény, hogy a pszichológiai tényezők jelentős szerepet játszanak a fájdalomtünetek kialakulásában, rögzülésében és megélésében, így a…..