Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogterWeb2

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blogterweb2.0 Régen volt de mai 2014.08.31 20:23:22
    Goldmund ..
... a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.   Goldmund ..
blogterweb2.0 A kompót esete 2014.08.28 10:46:17
Sajnos aktuális Ukrajna felsőbb határainál már gyülekeznek, mi több, már lőttek is az oroszok. Nagyon nem tetszik a helyzet és nem akarom az ördögöt... de ebből még nagyobb baj is lehet. Mint azt már sajnos tudjuk, az ilyenek miatt törtek ki háborúk. Ráadásul amerika a…..
Lassan már húsz éve dohányzom. Rendben ez az én dolgom. Sokat változtak az árak, a minőségek, (az ár fordított arányban növekszik a dobozban található szálak számával) a csempészet módja. Az utóbbihoz annyit, hogy borzalmas, a cigaretták gázolajszagúak (ki tudja hova teszik…..
blogterweb2.0 Nyugat és a Kelet 2014.08.27 13:13:00
...aki eddig ismert tudja, hogy apolitikus vagyok, de Csak egy rövid bejegyzés: Nem tudom hányan de szerintem sokan észrevették, hogy az európai és más nyugati lapok is nem valami "rózsásan" emlegetik MO-ot. Ami nem is lenne baj hiszen naponta b*sztatnak országokat, de hogy majd egy…..
Történt egykoron, midőn... ...élettársammal új albérletbe költöztünk, rá nem sokra, a tömbház előtti kertet (sövényes stb) rendbe raktuk. Nem tagadom ebből a szempontból paraszt vagyok és tényleg eredményes volt a kapálás no meg a metszések és az új gyep fektetése.Erre a…..
Zerkula János és Kedvese Egész életemben hagyomány-követó voltam, majd ezt valahogy, mint egy szeszélyt elhagytam. De egyetlen ember, páros, akit szerencsére személyesen megismerhettem, Ők voltak!Sokat hallgattam őket, de egyszer a Szigeten szerencsém volt és élőben láthattam.…..
blogterweb2.0 Igen vagy nem 2014.08.24 16:01:16
Akkor én is bejegyzek. Jó lenne ha értenék mindenhez (valamelyest értek is), de ehhez egy közösség kell.Igen, észrevettem, sokan kiléptek, gagyinak és ósdinak tartják a WEB e felhasználását.Ám legyen!Maradhatunk a FB-nál, vagy egy ismerős beírásánál, aki megvette a…..
blogterweb2.0 Átmeneti helyzet...? 2014.08.24 14:02:54
Volt egyszer egy Blogter… mert volt azért mert a sok kapitalista gazember felvásárolta, mint (és ez igaz is volt) egy jövedelmező online WEB2-es alkalmazást. Örültünk is, mi kezdők az elején, hogy nem cseszegetnek a támogatók. De hopp, mivel MI voltunk az első blogos szolgáltató…..