Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psbalint

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tötyi Blog Jólét van... 2011.03.06 20:24:00
Tibó bepötyögte friss aranyköpéseit a fészbúkra a villával kapcsolatban...- ööö, he? nem látom a konkrét mondanivalóját a bejegyzésnek... ferr, földönkivuliek, natgeo, van itt minden, mint a búcsúban... -- teljesen olyan... csak ő tudnak fogalmazni és a helyesírásuk is jó...…..
Az ország legkúlabb ifjú színésznője idén nemcsak, hogy Fabricius COOLmeister figyelmét hívta fel magára és egy őrült COOL film magyar remake-jébe pályázik, de ma már egy emberként fordul utána a Nagymező utca COOL-ság és sexy-ség iránt fogékony népe! Ha ránk hallgat, nem…..
psbalint 2010.12.10 02:44:19
Boldog Névnapot és minden szépet, jót kívánok Viktória-nap alkalmából Samu "Kicsi Tücsök" Vikimnek, illetve Vukinak :)... ja és Victoria Beckham-nek :D...Aztán pediglen Boldog Születésnapot Psenák Bálint kollégámnak! :)..
  Az idén fennállásának harmincadik évét ünneplő die tageszeitung (taz) Németország szerintünk legkülönlegesebb lapja. Szinte nincs olyan nap, hogy ne mondaná le valaki az előfizetését egy-egy provokatív cikk miatt, vagy ne magasztalná őket az égbe egy újságíró kolléga…..
psbalint 2009.12.14 00:08:49
@Beton Botond: a wichser az nem a faszverő, szabad fordításban? o_O
  + Angela Merkel kemény lesz a klímacsúcson. Ha lesz valamilyen megállapodás Koppenhágában (Merkel optimista egyébként, szerinte lesz), azt csak akkor fogja aláírni, ha nem kell a klímavédelem miatt munkahelyeket megszüntetni Németországban. „Nem fogom hagyni, hogy…..
Tötyi Blog Siófoki életképek... 2009.09.04 14:04:00
A nyár folyamán párszor elgondolkodtam... A város képének nagyon jót tesz a sok alkoholista hajléktalan... Speciell mifelénk a téren padok voltak... Egy-két érdekes figura átvette a hatalmat a területen, és bevezették a diktatúrát, vagyis se babakocsit toló anyukák, se…..
Josh Muszynski cigarettát vásárolt kártyájával egy benzinkúton az amerikai New Hampshire városában. A szokásos módon a szájába helyezett egy szálat, majd vidáman rágyújtott... Mivel a mai technika világában semmi sem lehetetlen, online ellenőrizte számláját, és megdöbbenve…..
Kurva egyszerű lett volna kimoderálni a kommentedet, de azért nem teszem, mert igazad van mondanivalód egy részében. Az hogy nem köszöntem nem igaz, de az igaz hogy nem mentem oda beszélgetni. Hogy miért nem? Mert az elmúlt másfél évben annyi beszélnivalód volt velem, hogy…..
Rájöttem! Humán beállítottság 2009.04.16 17:01:00
Egyértelmű, hogy a világ szempontjából a reáltudományok sokkal fontosabbak, mint a humán tudományok. Az ember tudja, hogy miért oldja meg az iskolában a matematika-példát: mert ennek majd lesz kézzel fogható haszna is az életben, viszont egy verselemzésnek mégis mi értelme van?…..
Megvan a világbajnokság első szuperszenzációja, a lettek büntetőkkel legyőzték a svédeket. Pedig a skandinávok megszerezték a vezetést a baltiak ellen, akik azonban a második harmadban fordítottak. Hiába lőttek Omarkék kétszer annyit, és mentek az utolsó felvonásban, mint a…..
Üdvözlet!Rég írtam értelmes, komoly, és elgondolkodtató postot is egyben. Úgyhogy hajrá!Az első "topik" a káromkodásról szól. Mostanában életem elnyomó többségét olyan helyeken töltöm, ahol vagy emberek között vagyok, vagy van chatablak...(call of duty, póker). És…..
psbalint 2009.03.25 22:04:46
A zsebzsötem után újabb magasröptű beszélgetésnek voltam szem- és fültanúja… TéZsé: - Hol tanulsz?Darla: - Baross…TéZsé: - Mit tanulsz?Darla: - 9-10… Az információáramlás a kommunikáció alapja...itt elhalt a történet... TéZsé a 9-10.-ből nem…..
Nitro blog És te miben hiszel? 2009.01.10 00:03:55
Bár elég szokatlan lesz, ez a bejegyzésem mégis amolyan "napló a naplóban" lesz.Ennek az oka, hogy kedd este megfogalmazódott bennem egy bejegyzés. Le is akartam volna írni, de se kedvem, se időm nem volt, aztán szerda reggelre az egész értelmetlenné vált. Mégis úgy…..
psbalint 2009.01.12 01:03:59
Kedves Vuki! Szülinapod és névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok! Szülinapja alkalmából ugyancsak köszöntöm Psenák Bálint urat!     Panncsi! Neked pedig jobbulást kívánok! Gyógyulj meg!..
Csumpedli!   Mintha picit el lennék pilledve… Csöppet hosszúra nyúlt a mai nap… Mi minden történt? Nos, délelőtt volt a karácsonyi ünnepség, két felvonásban. Egyszer az alsósoknak, s majdan a felsősöknek. A másodikos picit adták elő, de fontos feladatot kaptam…..
Tötyi Blog Névnapos köszöntős 2008.11.30 09:19:00
Boldog Névnapot kívánok András napja alkalmából Szolinak és Sonkának, illetve azon ünneplő ismerőseimnek is, akik szerintem kevésbé járnak itt... lásd Forgi, Bazi, Geró, Perger Bandi, Sneci! :)..