Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszkurt2014

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
vadaszkurt2014 2014.08.30 10:41:23
@whale:
Igazad van, legyen már 2 évente egy nap az autóra, meg egy nap a villanyóracserére, meg a gázórahitelesítésre, és évente persze jönnek a kéményt is ellenőrizni, jajj hát éppen az ön címét adta ki a rendszer vízóracserére, és pont lejárt az útlevél is, és ha a jogositványt meg szeretné hosszabbítani, akkor előbb el kéne menni egy orvosi vizsgálatra is. Kábé ezért tartunk ott ahol, mert a hivataloknak csak a mi időnk nem drága, nem értik meg hogy ha azt akarják hogy legyen miből fizetnünk nekik, akkor néha be kell járnunk dolgozni is. Ha jól értettem ezért vitte más a Mercit vizsgára, remélem a nagyon szomorú hogy még mindig a csak csináljuk meg valahogy mentalitás dívik.
Az elmúlt időszak legnagyobb horderejű távközlési híre kétségtelenül az volt, hogy jövőre életbe lép az a szabályozás, amely szerint a telekommunikációs cégek szolgáltatási területét az előfizetőik lakhelye szerint határozza meg az EU, és így akkor is az adott ország…..
vadaszkurt2014 2014.08.23 21:17:59
@DR. Smit Pal:

Azt hiszem sikerült megragadnod a lenyeget.

Lehet közöd a skiccpalihoz, az általad írt szövegkörnyezetben (magyar kormány) a melléknév kisbetű, ha már az afa lényegét nem érted legalább a nyelvtanra gyúrhatnál. Nincs is annál viccesebb mint amikor a magukat igazmagyarnak gondolók nem tudnak két értelmes mondatot hibátlanul megfogalmazni.