Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy fiú

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi dolgok Szerintetek? 2013.10.05 14:37:03
A fenti képet a következő levél kíséretében kaptam: Szia! Én egy fiatal olvasótok vagyok nagyon tetszik a blogotok :)) Bevallom nincs sok önbizalmam szeretném véleményeztetni a szerszámom a blogon :$ Remélem tudsz ebben segíteni és én lehetek a következő poszt.. :)) Előre is…..
Lakóhelyünktől, korunktól és köreinktől függő mértékben már mindannyian tapasztalhattuk egy új trend kialakulását. Egyelőre első sorban városi környezetben, a külsejükre - így öltözködésükre és személyes higiéniájukra - egyébként is igényes "értelmiségi"…..
Férfi dolgok Meghámozva 2012.11.12 20:52:00
Olvasói kérésre egy ilyen kép is rólam ..
Férfi dolgok Közös hoki 2013.04.07 21:42:52
Mit gondoltok, egészséges a közös hokizás? Rejlik benne örömötök? A kérdéssel kapcsolatos válaszokat elküldhetitek a srac21ev@freemail.hu illetve a kpastor@freemail.hu email címre. ..
egy fiú 2014.08.24 10:24:49
A közös hokizás szerintem nagyon izgató dolog. Még suliba jártam mikor először kipróbáltam. Volt egy nagyon közeli barátom, akivel sokszor dumáltunk az intim dolgainkról, hogy milyen gyakran és hogyan verjük, ki mit néz vagy gondol közben, mennyi jön belőle, milyen messzire spriccel, mekkora a szerszám, hogyan áll, hogyan mérjük, stb. Szóval eléggé megbeszéltük a kis titkainkat.
Magamtól eszembe sem jutott volna a közös hokizás, ha ő nem veti föl az ötletet és nem beszél rá. Az eléggé érdekelt, hogyan csinálja, mert párszor volt róla szó, hogy kicsit másképp fogja, mint én. Azt is tudtam, hogy görbe a farka, s kíváncsi voltam, milyen lehet az. Viszont cikinek gondoltam, hogy megmutassam a saját merevedésem, sőt mi több, elélvezzek előtte. Hezitáltam a dolgon. Győzködött, hogy úgy is mindent kibeszéltünk már, köztünk nem lesz ciki a hokizás, meg nekem is jó, ha láthatom ami érdekel és tanulhatnánk egymástól. Végül aztán kedvet kaptam, de kértem, hogy ő kezdje majd el.
Bementünk a fürdőszobába és meztelenre vetkőzött. Ez kissé meglepett, mert azt hittem csak a farkát fogja elővenni. Végül is nem zavart, mert éreztem, hogy így izgibb lesz, és én is mindent levettem magamról. Egy ideig csak szemrevételeztük egymást, mert még sose vetkőztünk le egymás előtt, én egy kicsit zavarban is voltam. A barátom elég hamar fölizgult, aztán elkezdtünk hokizni. A feszélyezettségem hamar elmúlt és nagyon élvezetem a dolgot. Mindkettőnknek annyira megtetszett, hogy attól fogva olyan másfél éven át rendszeresen együtt hokiztunk. Egyszer véletlenül telibe spricceltük egymást, aztán attól fogva már azzal is szórakoztunk, hogy minél jobban beterítsük a másik egy előre megbeszélt testrészét. Végül odáig jutottunk, hogy egymásnak vertük ki.
Azóta is nagyon izgat a közös hokizás, szívesen benne lennék a dologban, de nem nagyon kínálkozik se partner, se megfelelő alkalom. Szerencsére nem olyan rég újra összejött egy közös hokizás. A strandon egyedül voltam a zuhanyzóban, mikor a szemben lévő tusolóba bejött egy srác és elkezdett játszogatni a szerszámával. Elég hamar beizgultam, és én is magamhoz nyúltam. Nem zavart meg senki, tök jó volt.