Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tommy_

75 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán soha nem jön rendbe az angol középpályás térde.Owen Hargreaves ahhoz képest kevés lehetőséget kapott idén a Manchester Unitedben, hogy Sir Alex Ferguson egy évig mesterkedett azon, hogy megszerezze, és bizony komoly összeget, 17 millió fontot fizetett ki érte a Bayernnek. Most…..
Cristiano Ronaldo, a világ talán legjobb formában lévő labdarúgója megelégelte a pletykákat, de továbbra sem hajlandó foglalkozni velük.A Manchester United szélsője a The Sun című brit bulvárlap hasábjain fakadt ki. "Egyszerűen nem foglalkozom azzal, hogy az egész világ…..
Rio Ferdinand ügynöke, Pini Zahavi szerint védence öt évvel meghosszabbította kontraktusát a Manchester Unitednél, heti 130 ezer fontért.„Rio nagyon jól érzi magát a Unitednél, maradni akart, és a klub is mindenképpen meg szerette volna tartani. Voltak persze ajánlatai…..
Fernando Torres, a Liverpool csatára bízik a Barcelonában, hogy ki tudja "ütni" Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából. Torres a Barcelonával szeretne találkozni a Bajnokok Ligája döntőjében, de természetesen ez csak akkor valósulhat meg, ha a Pool is elintézi a…..
A Manchester United portugál segédedzője kizártnak tartja, hogy honfitársa távozzon a csapattól.A Real Madrid számtalan visszautasítás ellenére sem akarja feladni, s továbbra is elsőszámú célja Cristiano Ronaldo leigazolása. A minap olyan híreket lehetett hallani, hogy a…..
Az eredeti és hatalmas mellekkel 21 éves modell Anglia legújabb szexszimbóluma, Rooney is mindent megtett azért, hogy összeismerkedjenek. Nem nagyon szeretett iskolába járni, a tanórák alatt inkább az éjszakai iszogatásokat aludta ki.Fodrászként is dolgozott, egyik kollégája terelte…..
United Blog Giggs a Sunderland-ben? 2008.04.14 19:34:44
A Sunderland vélhetően bennmarad az elsőosztályban, hiszen négy fordulóval a bajnokság előtt hét ponttal gyűjtött többet, mint a már kieső helyen lévő Bolton Wanderers.A csapat ír trénere már a következő szezonra is gondol, s egy igazi nagy dobásra készül a The People című…..
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte egyik legnagyobb riválisát, az Arsenalt. A remek formában lévő manchesteriek edzője, Sir Alex Ferguson szerint, ha a következő két mérkőzésüket megnyerik, akkor már bajnoknak tekinthetik magukat.Négy fordulóval a bajnokság vége…..
United Blog Piqué gondolkozik 2008.04.13 21:42:00
A Manchester United védője, Gerard Piqué elmondta, hogy talán távozik az Old Traffordról, ha nem jut állandó játéklehetőséghez.Sir Alex Ferguson minden posztra világklasszisokat tud állítani, ezért a jelenleg csak a ranglétra harmadik fokán álló bekk elmondta, hogy kissé…..
United Blog Játékosértékelés 2008.04.13 21:18:00
Edwin Van der Sar 6.5 - Wes Brown 6 - Rio Ferdinand 8 - Gerard Pique 6.5 - Patrice Evra 7 - Cristiano Ronaldo 6.5 - Michael Carrick 7.5 - Owen Hargreaves 8.5 - Paul Scholes 6 - Park Ji-Sung 6 - Wayne Rooney 7.5Cserék: Anderson 7 - Carlos Tevez 7..
United Blog Új mez a láthatáron! 2008.04.13 21:21:00
Mint már megszokhattátok, a Unitednek ismét új mezgarnitúrája lesz az elkövetkezendő szezonban. Az európai bajnokságok vége felé elkezdenek terjengeni az interneten képek, spekulációk a klubok követlező szereléseiről. A mai nap során került elő egy kép, amely a csapat…..
United Blog United 2 - 1 Arsenal 2008.04.13 14:11:00
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) 34. fordulójában a listavezető Manchester United 2–1-re verte az Arsenal együttesét. Emmanuel Adebayor még az „ágyúsoknak” szerezte meg a vezetést, ám két pontrúgás: Cristiano Ronaldo tizenegyese és Owen…..
Áll a bál Wayne Rooney körül. A Manchester United futballistája ugyanis összeszűrte a levet Anglia egyik legnépszerűbb szexbombájával, ami a közelgő esküvője előtt nem túl szimpatikus lépés. A menyasszony reakciója egyelőre nem ismert, de többek szerint veszélyben a…..
A portugál sztárral új szerződést készül kötni a Manchester United, melynek értelmében Cristiano a világ valaha volt legjobban fizetett labdarúgója lesz.Heti százról százötvenezer fontra (47 millió 250 ezer forint) emelkedik Ronaldo fizetése, amivel az eddigi…..
Cesc Fabregas szerint az Arsenalnak akkor van esélye megnyerni a Premier League-t, ha ma legyőzi a Manchester United az Old Traffordon, ami nem ígérkezik könnyű falatnak. "A szerdai Bajnokok Ligája vereség még mindig a fejünkben van, de ezen egyszerűen túl kell lépni. Vasárnap…..
Az Arsenal francia menedzsere szerint egy év munkája múlik a vasárnapi, Manchester United elleni rangadón. A Bajnokok Ligájától hét közben búcsúzó londoni gárda győzni megy az Old Traffordra, hogy legyen még reális esélye a bajnoki cím megszerzésére.Amennyiben Sir Alex Ferguson…..
A vasárnapi sorsdöntő meccs előtt, ami az Old Traffordon lesz, Ferguson azt mondja, hogy Wengernek sok szerencsétlen sérüléssel kellett foglalkoznia.Az Arsenalnak mindenképp győznie kell a Manchester otthonában, ha még a bajnoki címről szeretnének álmodozni...Wengerék a hét…..
A Real Madrid minden idők legnagyobb átgazolási díját, 125 millió eurót ajánlott a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. Az összeg egészen hihetetlen, hiszen ez azt jelenti, hogy a királyi gárda átszámítva 32,5 milliárd forintot fizetne a portugál klasszisért. Csak…..
United Blog Ronaldo ismét esélyes 2008.04.11 23:03:03
Cristiano Ronaldo neve rákerült a szűkített lisátra, így elképzelhető, hogy idén is ő kapja a Profi Futballisták Társaságától az Év játékosa díjat.A Manchester United remek formában lévő szélsője tavaly elhódította a díjat és erre idén is jók az esélyei. A szavazatok…..
United Blog Rio játékra kész 2008.04.11 18:45:37
Rio Ferdinand biztosan játszani fog a vasárnapi szuperrangadón az Arsenal ellen az Old Traffordon, míg Nemanja Vidic jó úton halad a felépülés felé, és akár már jövő szombaton pályára léphet a Blackburn Rovers elleni idegenbeli bajnokin. Ferdinandnak egyelőre nincs komolyabb baj a…..
A United másodedzője, Carlos Queiroz tegnap este megnézte a Sporting-Rangers mérkőzést, ahol végül a vendégek diadalmaskodtak és jutottak tovább az UEFA kupában. Queiroz alaposan megfigyelte a "kiszemelteket", Miguel Veloso-t és Joao Moutinho-t. ..
United Blog Silvestre felkészült 2008.04.11 16:31:35
Mikael Silvestre készen áll arra, hogy szembeszálljon Patrice Evrával a kezdőcsatba kerülésért. "Úgy érzem kitudom szorítani honfitársamat a kezdő 11-ből" - mondta az L'Equipe-nek Silvestre. "Pat tisztában van vele, hogy egyre jobb formában vagyok. Remélem sokat…..
A Manchester United egykori legendás játékosa, Eric Cantona szerint a csapat megérdemelné, hogy ebben az évben megnyerje a Premiership-et és Champions League-et is. "Szinte biztosra veszem, hogy a United nyeri mindkét trófeát." - mondta Eric. Cantona azt is említette, hogy a…..
A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona két sztárjátékosa, Samuel Eto'o és Carles Puyol is úgy gondolja, a csapat véget fog vetni a Manchester United BL-álmainak, és a katalán egyesület jut majd be a legrangosabb európai kupasorozat döntőjébe.A fogadóirodák a Manchester…..
A most nyilvánosságra hozott infók alapján 3 hétig kell a lelátón ülnie Matthieu-nek."Azthiszem 3 hétig nem lesz harcképes, ami nem jön jól nekünk, hisz csak 5 forduló van hátra a bajnokságból." -mondta Wenger az ATVO-nak."Nagy érvágás, de most Gilberto…..
Tommy_ 2008.04.11 15:01:22