Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titi leather

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Vasárnap. 2019.06.16 12:01:19
12:00 Tréningezek. Mielőtt a rétesbe belevágnék, egy egyszerűbb süteménnyel próbálkozok. Ez egy ilyen meggyes izé. Most lett kész. Minden ment mint a karikacsapás szerintem jól néz ki, az íze meg majd kiderül ha kihűl. Este elmesélem. 17:22 Első nekifutásnak nem is rossz. Kicsit tömött a…..
Tisztáznom kellett magamban egy-két dolgot, midőn volt szerencsém hosszabb időt vízszintesen tölteni koponyatöréssel. Nem tudom mennyire hallottatok arról az elméletről, hogy a baleseteknek is ugyan olyan oka és jelentősége van, mint egy betegségnek, engem mindenesetre mindig…..
Üdv a Titi Leather 21 blogján! Azért hoztam létre ezt a különálló blogot és magát a brandet a Titi Leather-en belül, mert (nem csak karácsonyra) készülök egy új, nagyon egyedi, speciális meglepetéssel számotokra, ami megérdemli ezt a bánásmódot! Kifejezetten olyan embereknek…..
Javasolják a tapasztalt emberek, hogy heti vagy havi rendszerességgel blogoljon az ember ha már van egy blogja. Biztosan ti is tapasztaltátok, hogy szép ha vannak ilyen irányelvek, de nem mindig egyszerű tartani. Nekem ezt most annyira nem sikerült, hogy el is gondolkozom rajta, nem volna-e…..
Az ígéret úgy jó', úgyhogy most betartom. Következzék a vizsgaremekeim közül a legnagyobb kihívás: hátizsák Kata módra. A recept: végy egy rakat funkciót, adj hozzá praktikumot, tégy bele természetes tartósítót és spékeld meg egy kis édes-savanyúval, de úgy hogy az pont…..
Sziasztok, sziasztok! Megígértem, hogy megosztom veletek a népi vonal eredetét a munkásságomban, most eljött ennek is az ideje (mert mindennek megvan az ideje és minden pont úgy jó ahogy van éppen). Pár éve kitaláltam, hogy bőrözni szeretnék. Éppen egy egyetem kellős közepén…..
Sokan kérdezik miért pont Titi? "Ez nem jelent sokat, senkinek nem mond semmit". Na várjatok csak míg elismert márkát teremtek belőle! Bevallom őszintén sokat gondolkoztam a vállalkozásom nevén és sokára jutottam csak el ide. Szerettem volna ha személyes élmény köt hozzá a sok…..
Titi Leather Crafting Party táska 2015.01.27 18:01:00
Van nekem egy nővérem, aki szeret bulizni, gondolom eddig nagyon érdekeset még nem mondtam. :) Ellenben a különleges ebben a posztban az az, hogy egy egyszerű, visszafogott, de stílusos, finom darabot kell elkészítenem, több fajta rögzítési funkciókkal. A terv egy olyan táska, amibe…..
Múlt héten írtam a műbőr versus bőr öregedéséről, kopásáról. Álljon most itt egy példa arról, hogy egy kedves hölgynek szüksége volt a már meglévő táskájához egy szélesebb pántra, mert nagyon vágta a vállát. Szeretett volna rá egy párnázott, csúsztatható…..
Történt az, hogy egy barátunk régóta viselt és szeretett karkötője már egy picit elhasználódott. Műbőr létére elég jól bírta a strapát, annyi szúrta csak a szememet, hogy a műbőr nem öregszik úgy, ahogy az igazi. Az igazi mintha nemesedne a kopástól, zsírosodástól,…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! Az idei év folytatandó/következő kihívása nem más mint egy mappa. Ez azért nagyon izgalmas, mert itt van lehetőség a zsinór vagy akár a linós technika kipróbálására, tanulására is, ami engem nagyon foglalkoztat. Egy olyan mappát tervezek…..
Titi Leather Crafting Tanakodás 2014.12.30 17:59:38
Igen, nagyon régen írtam, és az is csak az első bejegyzés volt. Ennek több oka is van, de a legfőbb a félelem, hogy nem lesz izgalmas, jó, helyes, célszerű az amit és ahogyan írok (szoktátok figyelni, hogy milyen sokszor a félelem, sőt a vélt/képzelt félelmek gátolnak meg…..
Az úgy volt, hogy addig addig tanakodtam miként is lenne a legcélszerűbb írni ezt a blogot, hogy már-már teljesen elbizonytalanodtam. Most viszont eljött a pillanat: egy életem-egy halálom (csak úgy dúskálunk az ékes kifejezésekben), én már pedig megírom az első bejegyzést, majd…..