Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kristinaz

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eloszor is szeretnek elnezest kerni, hogy ekezetek nelkul irtam meg ezt a bejegyzest, de eppen utazas kozben tort ram az irhatnek es a blog mobil app-jet hasznaltam. Nos, Dr. V adja nekem a boldogsagot jelento pirulakat. Szigoruan kovettem a tanacsait, eljartam a terapiakra. Az egyetemrol persze…..
Évek óta dolgozom gyógyszercégekkel vagy a digitális startégiájukon vagy olyan csatornákon, melyeken keresztül sikeresen érhetik el a célközönségeiket közösségi média megjelenéssel. Mivel éveken át nem volt tiszta iránymutatás a nemzetközi és hazai szervezetek részéről,…..
Kristinaz 2015.01.12 13:40:23
Nem is tudom hol kezdjem…Talán ott, hogy az utóbbi hetekben, napokban, annyi kedves, szívhez szóló levelet kaptam a blogommal kapcsolatban, hogy úgy döntöttem, egy picit most félre teszek mindent és folytatom a történetem.  2015. Új Év, új fogadalmak, ígéretek…Nekem minden…..
Tudom nem rögtön azután írtam meg a mostani bejegyzést ahogy ígértem, és nem is voltam túl aktív, de most itt vagyok és írok. Írok arról, amitől féltem, mi lesz ha meg lesz örökítve...Hát most itt van, hiszen részben ezért is jött létre ez a blog.... Már betöltöttem a…..
Most már biztos, hogy megőrültem....nagyon nagyon várom a Karácsonyt!!!! Pontosítanék...az előkészületeket imádom. December 24.-én pedig meghatódottan állunk a feldíszített fa előtt, hogy igen ezt vártuk, végre itt van, közben szomorúság is egyben, mert  pár nap és vége. Ha…..
Még van pár percem éjfélig, de mire befejezem e random bejegyzésem, már holnap lesz, azaz ma. Szeptember 11. Több okból sem a jó dolgok történésének napja, a szomorú napok egyike... azonban nekem az ELSŐ NAGY NAPOM dátumává lett, céljaim elérésében. Azért írtam így mert ha…..
Miért van az, hogy csak akkor vagyunk hajlandóak megváltozni, változtatni szokásainkon amikor életünk során bekövetkezik egy tragédia??? Egészen addig nem törődünk például az egészségünkkel, amíg a baj be nem következik. Nem kell messzire tekintenünk... az ismerettségi…..
A korábbi posztom olyan töményre és cizellázottra sikerült önmagam keserűségéről, hogy most kiírok magamból egy általánosan napra kész dolgot, amit már nagyon sokszor lepörgettem a fejemben. Úgy érzem elvesztünk. Elvesztünk az internet alkotta világban, telefonjainktól,…..
Kristinaz 2014.09.04 22:46:25
@Tamás Hotváth: Óriási a videó, most láttam először, köszönöm a linket és köszönöm a hozzászólást, gratulációt! Erre aztán végképp nem számítottam, nagyon jól esik!!! Ha jól látom a határIDŐs bejegyzésem is elnyerte tetszésed :)! Örülök!
Csak, hogy ne mindig a szép a jó és a tündérmanók kapjanak szerepet... Tudjátok-e mi az idő? Persze! Mondtam én is rá anno, de kiderült, nem is olyan egyszerű ez mint ahogy elképzeljük. Ha valaki megkérdezné Tőletek, hirtelen nem tudnátok mi is pontosan. Én sem tudtam...ahogy…..
Az első kérdés ami felmerült bennem. Megéri elkezdeni? Annyi blogger van már, miért lesz az jó ha még egyel több lesz? Elég hosszú ideig tartott a töprengésem, míg ma úgy döntöttem, kezdjünk bele. Miért? Azt nem tudom, de azt meg kell mondjam nem unatkozom...az életem nem…..
Kristinaz 2014.08.29 12:25:07
S szép, mint mindig, énnekem.Tudja isten, hogy mi okbólSzeretem? de szeretem. Mint már említettem, hozzám az őszi hónapok állnak legközelebb s ez a Petőfi vers jutott eszembe ma reggel, az egyik kedvencem, miközben sétáltattam Tinkerton urat, becsületes nevén szólítva Sir…..
Tehát akkor folytatnám amibe az előző bejegyzésemben bele kezdtem, de más címet kapott az elkalandozásom miatt. Van az a sötét erő ami néha-néha úrrá lesz rajtad és nem tudod legyőzni. Hiába akarod, hiába próbálod, nem megy. El akarsz tűnni a világ elől, el akarsz bújni…..
Oh igen...Előre is bocsi, de most ízlelgetem a blogolást, sok olyan számomra érthetetlen dolog van itt a szerkesztés menüben amit lehet, hogy be kellett volna állítanom, de mégsem tettem, vagy az egyik menüsoromban semmi nincs...igyekszem megtanulni mi mire való, addig is legalább…..
Ma megnéztem a blogomat, történt- e valami rajta, de ugyan kérlek, mi történt volna ha én nem vések rá? Néztem, kattintgattam és nem tudtam mit írjak. Az elmúlt napokban arra is gondoltam, hogy hülyeség volt létrehozni, nem is akarok vele foglalkozni. Komolyan írjam le az életem?…..