Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emese23

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztetőül: Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek, vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. Fogékony tanítvány a török, de a…..
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..
Nou San Trafford Fű alatt 2008.05.01 09:28:00
Ahhoz képest, hogy a fél világ a Chelsea – Liverpool páros miatt prüszkölt, itt hétszer annyi gól esett, mint a Hörömpő cirkusz, világszám Barca – MU zsonglőrparádén, összességében meg vagyunk elégedve a látottakkal. Úgy tűnik, fű alatt kell végigkúszni egy…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Kellemes lógást kívánunk mindenkinek, üljetek ügyesen, hogy a mögöttetek ülő ne lássa a monitort, nyissatok egy txt fájlt, aminek nem fáj, ha vakon és random kalapálnak bele!Itt a Chelsea-United, a bajnoki döntő-féleség, nem mellesleg Avram Grant első Chelsea-padon töltött…..
Nou San Trafford Három dolog... 2008.03.30 12:55:00
1. Mekkora a baj a Barcelonánál, ha már szó sem esik Valdezésről, sőt, néhol kifejezetten a csapat erősségének tűnik? A Rijkaard, Gullit, Van Basten, Blind, Koeman fémjelezte generáció pedig talán tényleg jobban tette volna, ha visszavonul a futballtól, ennek ellenére, sőt,…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..