Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kena

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai egyszer futott zenekaraink vagy előadóink között olyanok vannak, mint a Stiltskin, Shabba Ranks és a Kris Kross. Alul pedig továbbra is meg lehet mondani, mekkora hülyék vagyunk. Stiltskin: Inside Íme, egy zenekar, melynek biográfiája kevesebb karakterszámot tartalmaz, mint a…..
kena 2010.07.30 13:58:32
Az érkezés előtti egy óra nagyjából azzal telik, hogy fürdőskurva módjára vinnyogok, hogy vajon mit vegyek fel, hallottam valami dress code-ot és hát ki tudja, hogy a wannabe-elit bástyájával van-e nekem egyáltalán kompatibilis pólóm meg farmerem legalább, ha már az ingeim…..
Ma délelőtt újabb öt ember szenvedett kipufogógáz-mérgezést a szocialista Molnár Gyula hőn szeretett újbudai plázájában, az Alleeban.Tegnap már egy csomó eszméletlenül fekvő embert kellett a garázsból és az élelmiszerboltból (!) kipufogógázmérgezéssel kórházba vinni, de…..
kena 2009.11.16 16:43:16
@margaritt: Te ugye nem 11.kerületi vagy?
Az Újbuda center nem pláza, hanem egy fél teszkó + pár bolt, A MOM park meg a kerület nagy részéből jó 45-50 perc alatt érhető el.
TizenX éve nincs egy normális mozi a környéken.
Ezen kívül mindenki menjen el és nézze meg a környező utcákat, amiket szépen rendbehoztak.
Nem tudom mért fáj ez embereknek ...
hángörienidiocc Magyar-e vagy? 2008.09.03 12:05:00
Ha van a magyarságnak egy nagy átka, akkor az pont a magyarság meghatározásában rejlik. Illetve pontasan fogalmazva a kirekesztés/befogadás, avagy elutasítás/elfogadás ellenpontok, eljárások felhasználásával annak meghatározásában, hogy adott dolog, személy magyar-e, vagy…..