Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla009

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! (tuti1x2)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Legyünk kulturáltak, lépjünk túl méltósággal a veszteségen, legyünk szerények a nyereménnyel ..." (Adria91)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Kevesebb meccs, kevesebb esély a hibázásra !!!" (feri0915)..
Béla009 2014.09.30 22:43:08
Béla009 2014.09.30 22:53:56
@Gólvadász: de el vagy szállva magadtól
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Sokszor jobban esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..