Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cellatárs (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én vagyok a főnököm egyik kedvence. Hogy is ne lennék az, hiszen kedves vagyok mindenkivel, mindig mosolygok, bármit megcsinálok, gyorsan és precízen. Ez bár nem biztos, hogy jó nekem, hiszen kihasználható vagyok, de a főnökök többnyire szeretik az ilyen alkalmazottakat. Akik nem…..
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a munkámra az elmúlt félévben nem volt jellemző a telefonálgatás. Talán ha kéthetente egyszer fel kellett hívnom házon belül az egyik közeli kollégámat. Bezzeg a főnököm, folyamatosan intézkedik, lóg a telefonon. Én meg csendben rettegve…..
Cellatárs (törölt) 2014.11.08 17:41:49
Cellatárs (törölt) 2014.11.08 19:03:02
@Kaisa: ??Csak arra gondoltam,hogy ha konkretizálni tudnád a dolgot,kezelhetőbbé válna a számodra.Azt hittem,volt valami korábbi rossz tapasztalatod.
Sokszor érzem, hogy nincs kedvem bemenni dolgozni, hogy kis túlzással, de mintha a fogamat húznák. Tudom, hogy ezzel mások is így vannak, ez egy természetes jelenség, viszont elképzelhető, hogy ez nálam összefüggésbe hozható a reggeli, munka előtti szorongásommal. Dolgozni,…..
Egy átlagos munkanapom reggeli monológja, amikor alig van munka. Nem értem, miből ered ez a mindent túlgondolás nálam. Adott a szituáció, kaptam tegnap munkaidő után egy e-mailt, hogy mehetek a papírért, amit aláírtak a nálam fontosabb emberek. Köszi, puszi, miegymás. Ezt ma…..
Cellatárs (törölt) 2014.09.01 07:06:21
@Kognitív Teknősbéka: Nem a halogatás a fő problémám,azon általában át tudom rugdosni magam.(Utána meg agyalok,hogy miért nem gondoltam át jobban.)Kifogástalan munkát akarok végezni,amibe nem lehet belekötni.(Azután nanométerenként átvizsgálom,és belekötök.)Nálam innen ered az ALKALMATLANSÁGI ÉRZÉS.Erről kellene leszoknom.
Cellatárs (törölt) 2014.10.05 20:36:37
@Kognitív Teknősbéka: Kipróbáltam az ötletedet,úgy érzem működik.Köszönöm.
Fennforgás van a munkahelyemen, elég nagy. Annyira nagy, hogy napi ügyeleteseket kell állítani, én is be lettem osztva. Érdekesen ellentétes reakciót váltott ki ez a helyzet bennem és főnökömben. Én pánikoltam, ő örült, mint majom a farkának, mert történés van végre. Ezer…..
Próbálom elfogadni magam, nem rágódni sokat, ha keveset beszélek, vagy nincs kedvem emberekhez. Ilyenkor azt mondom magamnak, hogy ez így van jó, hiszen introvertált vagyok, ezért érthető, ha kevesebbet beszélek, mint az emberek többsége és inkább jobban szeretek megfigyelőként…..
Hogy mi is ez (1. rész, bevezető lecke) Szóval ott tartottunk, hogy ha minden nap 30 percet nyugiban "gyakorlunk", akkor elindulhatunk a gyógyulás felé. Az audioterápia Dr. Richards búgó hangján duruzsol a fülünkbe. Végletekig megértő és megnyugtató. Na! Végre egy ember, akinek…..
Cellatárs (törölt) 2014.09.23 21:08:08
@Andy Murray: Ez valószínűleg egy ANG.(Nem erőtlen a hangod,csak te érzed annak.)Próbáld meg figyelmen kívül hagyni,és folytatni a terápiát.Idővel jobb lesz.
Nem ígérek semmit a továbbiakra, mert nem tudom milyen ütemben tudok velük haladni, de nem tettem le a dologról. Korábbi részek: 1. bevezető lecke 2. lecke 3. lecke 4. relaxációs lecke 5. lecke 6. lecke 7. lecke 8. lecke 9. lecke 10. lecke Ha idáig eljutottál, sorban…..
Cellatárs (törölt) 2014.09.20 19:01:09
@Kaisa: Erre gondolsz?Cognitive Behavioral Therapy audio session?A youtube-on fent van.Kérlek,nézd meg,ha van rá időd,nem akarok senkit félrevezetni,de,mint mondtam,nem tudok angolul.
Fogorvoshoz készültem a minap. Régen rettenetesen féltem a fogászaton, remegtem mikor a váróteremben ültem és a fogorvosi székben is nehezen tudtam leállítani mindezt, mindig féltem, hogy a fogorvos meglátja, hogy remegek és az nagyon ciki lesz. Aztán az évek múlásával valahogy…..
Ez minden bizonnyal egy eltúlzott problémának fog tűnni minden olvasó szemében, amiről ezt a bejegyzést írom, de számomra hatalmas rettegést jelent mindez. Első munkahelyemen szembesültem először ezzel a kommunikációs eszközzel, azaz a faxgéppel. Elmondták gyorsan, hogy…..
Cellatárs (törölt) 2014.09.15 17:18:25
Nem tudom,mennyire hasznos,sosem faxoltam.www.kvint-r.hu Ezen belül: Tudástár /A fax működése. A lényeg az anyag legvégén van.
Az egyik kérdés, amivel főleg a munkahelyemen találkozom, de gyakran a magánéletben is, hogy mikor szakíthatok félbe beszélgetéseket? Hogyan tegyem úgy, hogy ne legyek illetlen, de ne is pancser, aki fél órát várakozik, hogy mások befejezzék a mondandójukat. Gyakran megesik, hogy…..
Cellatárs (törölt) 2014.08.21 21:00:58
@Daniellaaa: Lehet,hogy rájöttem valami fontosra!?Az a baj,hogy reagálunk az érzelmeinkre,ahelyett,hogy figyelmen kívül hagynánk.Tudod,hogy nem vagy értéktelen,de annak érzed magad,és eszerint cselekszel.Például én,most úgy érzem,hogy rossz ötlet megírni ezt a kommentet,biztos ki fogtok nevetni,mert a nyilvánvalóról beszélek,tuskó vagyok,mert nem köszöntem meg a fordításokat,stb.Ha, most az érzelmeimre reagálnék,akkor törölném az egészet.Az érzéseimen nem tudok változtatni,de képes vagyok cselekedni.(Csak ne lennék ennyire ideges.)