Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DAVICIUS

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors infói szerint a novemberben rajtoló, és a formátum szerint egy műsorvezetős Rising Star című tehetségkutatón teker egyet a TV2, és Ördög Nóra mellett Majkát is műsorvezetőként alkalmazza. Majka mondjuk a Bors hajnali telefonjából értesült a dologról, ami ezek szerint…..
Hiába sugallja a Blikk, a TV2-től elhajtott Gáspár Győző nem fog az RTL Klub műsoraiban szerepelni. Ezt az RTL mondta két perce, mert nekünk ezek szerint válaszolnak.  ..
DAVICIUS 2014.08.21 13:09:43
@Spániel: Szerencsére már nem kell elkapcsolni, mert lemondtam a TV előfizetést, ugyanis azt a 4.500 Ft-ot havonta értelmesebb dolgokra tudom elkölteni. Az internetről sokkal értelmesebb műsorokat tudok magamnak összeállítani. Hírek olvasható, de akár vissza is nézhető a híradó, úgyhogy a naprakész informáltságon nem változtat. Elkerülni az eseményeket maximálisan nem tudom, mert az internet hírekből képben vagyok TV nélkül is, hogy Magdi anyus egy cukor csomagolásától esett le a lépcsőn, vagy mikor volt meg az első való világ szex. Ezek címlapon jönnek. :D