Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Revü

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két bevállalós csaj az írországi Shannon folyón kajakozgatott éppen, amikor egy óriási méretű, elképesztő alakzatokat produkáló seregélyfelhő bukkant fel felettük. Valószínű a lányok Hitchcock filmeken nevelkedhettek, mert a lélegzetelállító és félelmetes…..
Egész csicsa kis klip amiben Fankadelit diss-elik, de végre fény derült a második kerület egyik jellegzetes figurájára! Aki a kerületben sokat jár felfigyelhetett már erre a színes egyéniségre, fejkendőben és jellegzetes reppes kiegészítőkkel szokta feldobni az unalmas parkolóőr…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
Nem sokat szarakodik, hanem helyből a lehúzás fővárosaként hirdeti Budapestet az easyHotel vírusszpotja, amire tegnap hívta fel figyelmünket a készítő ReVISION. Továbbgomb után a videó, de a reakciók az igazán fontosak az ügyben, nem a szpot: az ügyfél alig burkolt…..
Subba Korzó 2008.04.21 10:24:00
Ehhez biztosan nem fuzunk semmilyen kommentárt, figyeljuk csak a kreatív elme szárnyalását csendben. ..
Az autósok impotensek, viszont rajonganak a teáért. A biciklisták pedig öregfejjel is a féktelen erotika megszállottjai, legyen szó civilekről vagy postásokról. Ez derül ki egy videómegosztókon terjedő klipből. A rövidfilmben feltűnik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium…..
 Hetedik alkalommal szervezik meg Budapesten a Critical Mass biciklis felvonulást április 20-án. Esemény előtt a két főszervezővel, Kürti Gáborral és Sinka Károllyal, alias Küküvel és Sinyával beszélgettünk a hazai biciklis helyzetről és a mozgalom eredményeiről. Két…..
Az első indafotós fotóséta után, egyből egy rendhagyó közös fotózásra hívjuk az indafotósokat! Séta helyett most bringázni fogunk, a fotózás tárgya pedig a tavaszi Critical Mass. Aki nem tudná, a budapesti Critical Mass a világon a legnagyobb, tavaly 50 000 bringás vonult fel…..
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..