Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chemie

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fáj. Szorít, Nehezen lélegzem azágyban.Érzem, hogy  fojtogat, nem csak álom.   Éget. Mar. Könny..
Ami a fejemben/edben van Rab 2016.08.07 09:09:19
Vér csöppen az arcomra, Mintha csak tinta volna. Végig húzom rajta ujjam, Ahogy sok film mutatja.   Nem alszik ez a vér soha, Nincs ideje ahhoz neki. Nem hagyom, hogy pihenjen, Így kell mindennek véget vetni.   Sok seb tetoválásként ékesít, Nem tagadom ki tette. Az ábrák részei…..
Kezem nyújtom feléd, Te nem vesued észre. Pillantásom fúrom beléd, Mintha semmis lenne.   Ez nem szerelem, tudom, Csak kreált rajongás. Magányos szív alkotja, Tenni ellene: csalás.   Nem szerelem, de mégis fáj, Borzasztó bizonytalanság. Nem tudom, mire gondolsz, És soha meg sem tudom…..
Bús üresség kong mindenütt,    Körülöttem az üres szobában.    A fehérség vakít, fényes.    A sötétség emészt magába.   Menekülhetnék drogba,    Piába, vagy halálba.    Az egyszerűbb igaz?    Mint szembeszállni a magánnyal.   Fekete-fehér, fehér-fekete,    Erős kontrasztok,    Ahogy az…..
Ami a fejemben/edben van Érzed? 2016.08.07 08:48:01
Sétálok az utcán.    Tűnődöm az életen.    Számomra minden más,    Hisz itt vagy nekem.   Minden másként szól,    Minden színes,vidám.    Ez csak azért lehet,    Mert rám mosolyogtál.   Minden madár engem néz,    Dalával kísér.   A szellő is követ,    Arcomon igazságot keres.   Tudod…..
Ami a fejemben/edben van Hatalom 2016.08.07 08:44:18
Hosszú utat tettél meg, hogy elérkezzél ide. Most itt az, mire vártál, mégis mást választottál. "Bolond a nő"-hallom, Szerelemért mindent megadna. "Bolond a férfi"- szólnak, Nőért csak úgy rohannak. "Bolond az ember"-mondom én, "Mindent a hatalomért."..
Lehet, hogy kiket igazi barátnak hiszek, mégsem azok. Az arc mögött rejtenek, egy másik arcot. Felém csak mosolyognak, és oly kedvesek. Hátam mögött rosszat mondanak, nem szeretnek.   Tudom, igaziból nem szeretnek, kihasználnak, elfelednek. Mondanak ők szépet és jót, de a hazugság bennük…..
Mondhatnám, hogy művészlélek vagyok, ami sok szempontból igaz is lenne, de ez csak egy jelző, amit az olyan emberek aggatnak magukra, akik zenélnek, írnak, táncolnak, vagy bármilyen művészetben jártasak vagy akik csak szeretik hallgatni, nézni stb.  De mi is a pontos jelentése? Művészlélek:…..
Mostanában sok véleménynyilvánítást olvashatunk az idén filmvászonra vetett történetről, ami A beavatott nevet viseli. Sok cikket olvastam a filmről és sokhoz hozzászóltam volna, volt, amivel egyetértettem és volt, amivel nem. Így hát úgy döntöttem, hogy inkább én is írok róla. Azoknak, akik még…..
Chemie 2016.08.06 11:41:37
@Kimberli: Köszönöm, bár sajnos nem volt időm többet írni és nem is volt érdeklődő, de akkor bedobom magam. :D Igen szeretem mindegyiket, a Burok kifejezetten tetszett.
Mikor kb egy éve kaptam egy e-book olvasót, belevetettem magam a digitális könyvek világába. Találtam egy csomó oldalt, ahonnan különböző könyveket lehet letölteni és elkezdtem keresgélni. Ha az egyiknek megtetszett a címe, rögtön rákerestem, ha tetszett a rövid leírás, amit…..
Ami a fejemben/edben van Eragon 2014.08.22 18:29:55
Nem is olyan rég fejeztem be az Eragon kötetek utolsó részét. Egy évembe került elolvasni mind a 4 részt, de nem azért, mert nem tetszett, hanem, mert nem szerettem volna, hogy vége legyen és bevallom, kicsit tartottam a befejezéstől. A félelmem persze nem volt alaptalan, mindenkitől csak azt…..