Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ken adams

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekkel ezelőtt már készítettem töltött szűzpecsenyét, de akkor nem voltam teljesen elégedett az eredménnyel. Most sokkal nagyobb gondot fordítottam a töltelék kitalálására, és a köret sem volt másodlagos, ott is igyekeztem megfelelően párosítani az ízeket. A végső…..
Na ezeket kell a kéménybe krétával felírni, már ha hozzám hasonló sorozatfüggő a kedves olvasó. Lesznek visszatérők és búcsúzók, újoncok és kaszavárományosok, vígjátékok, drámák és realityk, no meg sportesemény és gálaműsor is dögivel. Téli tévés naptár,…..
ken adams 2010.12.01 16:15:28
A triálosok ügyessége engem mindig lenyűgözött. Bár testközelből nem láttam még versenyt, de amit itt-ott a tévében, neten elcsíptem, az mindig őszinte csodálatra késztetett. A youtube-on keringő felvételek közül egy skót srác, Danny MacAskill filmje volt a legfelkapottabb, a…..
Ahogy azt már többször is megírtuk, már május óta keresik a Tv2 új vezérigazgatóját. Az elején a Tv2 tagadta, hogy Várdy Zoltán helyett új embert szeretne megbízni a magyarországi ügyekkel a tulajdonos ProSiebenSat1, aztán július elsején a vezérigazgató mégis bejelentette,…..
ken adams 2010.09.01 14:05:03
@MVMV: igen, és szerintem nem is fair kitenni a családja képét... miért kell egy ilyen cikket magánéleti képpel illusztrálni?
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
ken adams 2010.07.15 14:14:34
@deltaTheEnd: a cikk mondanivalóját nézve cak hatan. villával nem játszottak együtt egész évben, 3 perccel a vb előtt lett barcás
Amikor először láttam meg a dél-afrikai vébé hivatalos emblémáját, én egy kicsit idegenkedtem tőle, valahogy túl színesnek, túl harsánynak tűnt. A végére azonban nagyon megszerettem, többek között ezért is vártam kíváncsian, mivel rukkolnak elő majd a következő vébé…..
Kellemes vidéki nyugalom, régies hangulat. Melankólia. Mihalik Enikő Yuri Pleskun-nal sétálgat egy kietlen falusi tájon. A fotók kissé olyanok, mintha már legalább 20-30 év eltelt volna a készítésük óta. Nagyon hangulatos képsor Max Farago-tól, mely a Muse magazin nyári…..
ken adams 2010.06.25 14:13:37
@lexi: hisz a divatfotók mind dokumentarista jellegűek...

szerintem érdekes, kedves sorozat.
A tegnapi meccsről írott beszámolóját az angol lapok mindegyike azzal indítja, hogy Robert Green hibája két pontjába került az angoloknak, amit biztos kibír a kapus röhögés nélkül, pedig igazságtalan lenne csak az ő nyakába varrni a pontvesztést. Jó, ekkora potyagólt régen nem…..
Nyerhető meccsen szórt el szombaton két pontot az angol válogatott, ami még nem tragédia, csak most már a maradék két csoportmérkőzést muszáj megnyerni, szűkült a mozgástér. Voltak bíztató percek, de az összkép éppoly hervasztó volt, mint a vb előtti felkészülési…..
1995. január 22., Serie A, 17. forduló:CAGLIARI-JUVENTUS 3-0 (1-0)Cagliari, 7.209 bérletes, 20.054 fizető néző. Vezette: Braschi (Prato) 8.Cagliari: Fiori 6 - Pancaro 6.5, Villa 7, Firicano 7.5, Pusceddu 6.5 - Napoli 7, Bisoli 6.5, Beretta 6.5 - Dely Valdes 6.5,…..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
BenKing: A Kés/alatt új részei idén még várhatóak a Viasat3 műsorára? Elvileg épp ma tegnap került adásba az első ilyen, az 5x09. Lewis24: 24 7, évad mikor jön a Cool-ra? A tervek szerint tavasszal. Nocika: Nagyon tetszik a Szeressd a tested!, és azt szeretném megkérdezni…..
Nou San Trafford Madrid királya 2009.10.09 12:24:00
Tíz mérkőzés sem kellett hozzá és már meg is bukott a Florentino Perez szerénynek semmiképpen nem nevezhető sportprojektje. A Galaktikusnak becézett csúfolt csapat vereséget szenvedett és a játékosok végre tettek is valamit azért, hogy a mindenki által előszeretettel…..
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
ken adams 2009.08.29 18:11:49
@halihalo: durván belerúgtam az asztalba örömömbe. szegény carrnak kicsit megköszönhetik...

a spurs általam soha nem látott formában, volt itt mindenféle győzelem: top4 elleni, nagyarányú egyértelmű, fordítás rangadón, nagyarányú kötelező kupa,utolsó utáni pillanatban.

spurs drukkerként nagyon be vagyok sz@rva, hogy meg lesz ennek a böjtje... :)
ken adams 2009.08.29 18:22:24
@shinigami: minden évben megszoktam, h van valami gáz... ez az idénykezdet túl szép...
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
Az Eurosporttól kapott legújabb hivatalos információ szerint a minket tájékoztató kolléga tévedhetett, mert szó sincs arról, hogy a Chelsea és a Liverpool meccsei átkerülnének a Digisportra, sőt, az a helyzet, hogy a heti kínálatból a 2. és 4. választás lehetősége a…..
ken adams 2009.08.11 12:12:25
na ez már milyen? miért kell az angol focit összevissza tologatni??? miért kell minden évbe az embernek b@szakodnia ezzel... bár így remélhetőleg a kisebb csapatok többször kerülhetnek a képernyőre az ES2-n...
ken adams 2009.08.11 13:52:07
@II. Lajos:
korrekció:
UEFA = EL: Story
BL: tv2, Digi

és van a belga a sportklubon!! :D
A blikk.hu szerda délután óta nem vette észre, hogy a világ legviccesebb url-elbaszását sikerült elkövetniük, amikor a Sztároknak keresünk párt című cikkük linkje szaroknak keresunk part lett. A cikk egyébként arról szól, hogy "Czanik Balázs aerobikedző, Vastag Csaba…..
ken adams 2009.07.03 13:45:47
Fura módon csak tegnap voltam először a Donatella'a Kitchenben a Király utcában, de szerencsére nem vagyok kajablogger, így nem volt kötelező másfél éve kényszeresen elzarándokolnom a helyszínre. Rohadt sokan írtak már az étteremről, így csak annyit, hogy a dizájn bravúros…..
Reklámként egy hajszálnyit nem rosszabb, sem jobb, mint az összes többi teleshopos terméké, de maga a termék egyszerűen elképesztő. "Az első újítás 1880 óta, mióta a vécépapír létezik!" Többet nem kell hozzányúlnod ahhoz az undorító vécépapírhoz, itt a…..
comment:com Évadzáró: House s5 2009.06.10 11:26:00
Hazudnék, ha azt mondanám, rendszeres nézője vagyok a House-nak. Az első évadot még úgy-ahogy real time követtem, a másodikat és a harmadikat nyáron daráltam, a negyedikbe belenéztem és daráltam, az ötödikből pedig hét epizódot láttam egyelőre, de mivel egy olyan szériáról…..
Hosszas dilemma után úgy döntöttünk, hogy a soros bajnoki összefoglalóval megvárjuk a hétközi meccspótlást. Az esti Wigan - MU-val végre újra teljes lesz a tabella, így már a szőkenőktől - a jogászokon át - a bölcsészhallgatókig mindenki egyszerűen ki tudja számolni,…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
ken adams 2009.04.30 14:03:43
@cicómicó: ha beyonce rétegzene, akkor hanyan lesznek egy a kaiser chief'sen vagy leonard cohenen???
ken adams 2009.04.30 15:27:35
@cicómicó: ha ez a rétegzene megfogalmazása, akkor mondj olyan zenét, ami nem réteg...
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..