Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanna.sz

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 2., szombat.   Enikő megkér, hogy menjek be vele látogatás után a Feneketlen-tóhoz, nézzük meg, mit lehet a lakással kezdeni. A kocsit nála hagyom. Már Gyuriéval járok, a 21 éves matuzsálem megadta magát, amikor pár nappal korábban be kellett menni az albérlő miatt.…..
Boldogan éltünk, míg... 6. rész 2014.12.06 19:29:54
Hétfőn betelefonálok, hogy átvitték-e a neurológiára? Még nem, válaszolják, de valószínűleg a délután folyamán lesz helye. És hogy menjek látogatni? Hát, előbb az intenzívre, az esik útba, és legfeljebb megyek felfelé tovább. Pedig nem mindegy, mert a neurológián 1…..
Boldogan éltünk, míg... 5. rész 2014.12.06 19:19:40
Másnap együtt megyünk, keressük a nagy intenzívet. Várakozunk. Beengednek. Köpenyt veszünk magunkra. ugyan ki van írva, hogy melyik kórterem, hányas ágyához tartozik, de mi nem tudjuk, Gyuri hányas kórterem hányas ágyán fekszik. És különben is ketten vagyunk. Ahogy láttam,…..
Boldogan éltünk, míg... 4. rész 2014.12.06 19:11:27
Vasárnap a mobiltelefonommal felveszek 4 perc „beszélgetést”. A nagyját ma sem értem, pedig sokszor meghallgattam. Nem aznap kellett volna, voltak napok, amikor érthető(bb) volt a beszéde. Nem csak aznap kellett volna, mondom most. Sok mindent nem értek, de az jól hallatszik:…..
Boldogan éltünk, míg... 3. rész 2014.12.06 19:04:39
Hétvége. Mindenki strandolni megy, én kórházba. Egyformán van. Vasárnap „panasz” van rá. Új nővér van az osztályon, vele még nem találkoztunk. Nem tudom, nem adják-e egymásnak át az információt? Azt mondja, megpróbálta megetetni bébiétellel. A krumplipürére Gyuri azt…..
Boldogan éltünk, míg... 2. rész 2014.12.06 18:48:53
Másnap. Alvás. Nyugtatóval. Egy kevés. Reggel telefon a kórházba. Ők nem hívtak engem, akkor nagyon nagy baj nem történt éjjel a szerelmemmel. Ugye??? Hívom az osztályt. Nővérkével beszélek. Felvilágosítást nem adhat, de megadja az orvos mobiljának a számát. Hívom, kicsöng.…..
 "Amíg dobog a szív és bírja a láb, amíg lobog a tűz és éget a láng, amíg valaki súgja, hogy végigcsináld addig csak neked forog ez a világ."                                           (Ihász Gábor - Heilig Gábor)   2014. július…..