Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kolozsvari:(

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sokáig méltatlanul leszart, a kormány értetlenségnek álcázott érdektelenségével szembesülni kénytelen pedagógustársadalom - szülőkkel, diákokkal, más ágazati dolgozókkal és egyszerű szimpatizánsokkal együtt - a Kossuth téren adott hangot szombaton annak, hogy betelt a pohár...
kolozsvari:( 2016.02.14 12:52:13
@BircaHang Média: gondolom keresztyénkonzerv vagy. Arc nélkül bárki bégethet. Van gyereked? Milyen korú? Hova jár oviba, iskolába? Megfelelő az nektek?
Mandiner blog Túlélni Kolozsvárt 2008.01.16 06:01:00
Fővárosi újdondászokként nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Nagykörúton kívül is van élet. Hisztisek vagyunk, ha a kávéházban nincs wi-fi, ha nem szervíroznak az erős fekete mellé egy pohár vizet, ha a kedvenc fehérborunkban a fajtajellegbe ágyazott birsalma jegyek nem…..
kolozsvari:( 2008.01.16 14:45:56
szóval tisztázzunk pár dolgot. TGM nagyon kolozsvári, ez biztos.:)
Kocsmák:) a Music Pub jó ideig be volt zárva, tulajcsere történt, mostanában nem szeressük annyira. Nincs neki régi hangulata.
Az Insomnia tökéletes, van wi-fi. A Krajczárt NAGYON UNOM, a Bulgi télen hideg, nyáron meleg, a terasza viszont a legjobb kolozsváron. A Krajczival szemben viszont van még egy "magyar" kocsma, amit én spéci nem szeretek, sőt, de van: Aux Angels. Ugyanaz a szint, mint a Krajczár, a társaság is nagyjából. Van még két magyar diákkocsma, mondjuk nekem nem jönnek be: Bástya a Petőfi és a Majális utca sarkán, valamint az Under Construction a Kenvelo mellett. S magyar hely még a régi zsinagógának, a Tranzit háznak a kávézója, ez "a villamosok utcáján" van. Hangulatos, de inkább nappal szeretem.
Vannak magyar bulik, többnyire csütörtökön, annak aki a műfajt szereti.Magyar zenék, magyar diákok. Hely: King, Mátyás szülőháza mellett.
Szállás: nem magyar, de Kolozsváron a legolcsóbb a Retro Hostel: 39 ron 8 ágyas szobában, kényelmes, tiszta, kellemes. A Bulgi hátánál levő utcában, Potaissa a neve, ha jól tudom. Ezt kevesen tudják , de van a Heltainak is vendégszobája, sőt több, mondjuk nem túl jó, de ez is megfizethető.
Mit akartam még: ja, az Agapé egyáltalán nem olcsó, sőt drága, nem rossz, de annyira nem is jó, ez aztán az etnobiznisz, szerintem nem érdemes ott enni, menjetek inkább normális vendéglőkbe, vagy gyorsétkezdékbe. Van kínai gyorskajálda is, a központban kettő, egy a nagyáruház mellett, a másik a központi buszmegállóban, a Memorandumului utcán. Sajnos jó kajáldát csak a Marasti piac mellett tudok, az meg nem igazán éri meg.
De ott a Rex pizzázó a központban a Bolyai utcán, szerintem az jó.
Még tudnék érdekeset írni, csak nem tudom, kit mi érdekel.