Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsicé

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló köldökgyertya 2016.05.22 09:15:41
Van egy kis fölösleges pénze? Javaslom, ajánlja fel valamilyen jótékony célra. Persze van, aki nem ezt teszi: a papírpénz meg is gyújtható, sőt, a WC-n is le lehet húzni. De ami még jobb: teljesen haszontalan temékeket is vehetünk belőle. Sokakat ez nagyobb elégedettséggel tölt el, mintha tábortüzet…..
kicsicé 2016.05.23 17:21:45
Kedves Ködpiszkáló Blog! Ha már a félelmetes és/vagy blőd "gyógymódokról" írtok, kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban: testunk.e-goes.com/hidrogen-peroxid-hatasa/

Ami megijesztett, hogy egy számomra kedves barátnőm kezdte el inni(!) a H2O2-t, mondván hogy az egészséges és energizál meg oxigenizál (sic!) és megelőzi a rákot. (!!!) Ugye jogos, hogy a hajam égnek áll tőle és nemhogy jót tesz magának de egész jól meg is tudja magát mérgezni? (1. nap egy csepp, második nap kettő, stb így fel ötig az ő módszere).

Ha ki tudnátok fejteni ezzel kapcsolatos álláspontotokat, nagyon szívesen dugnám az orra alá, mert nekem úgysem hiszi el, hogy nem minden úgy van, ahogy az internet megírja.. :-/

Köszönöm!!!
Most úgyis mindenhol ez folyik a csapból, de azért összefoglalom én is fröcsögés nélkül.  Mi most pont olyan útvonalon járunk, ahol gyakorlatilag mindennap olyan szintű köd van, hogy az orrunkig nem látunk. Volt időnk rendesen kitesztelni. Mindenekelőtt ismételjünk: kapcsold…..
Ha nagyon rövid szeretnék lenni, csak annyit írnék: használd. Mindig. Olyat még szerintem nem hallottunk, hogy valaki belehalt volna a tompított világítás használatába. A hiányába viszont elég könnyen lehet, és ami a rosszabb eset, hogy viszel magaddal vétlen autóst…..
Előrebocsátom: az én szememben az autók élőlények. Lelkük van. Főleg az öregeknek. Vettél már autót? Használtat? Teljesen biztos vagyok benne, hogy az első héten, de max. az első hónapban valami besz*rt rajta. Ugye? Na erről beszélek. Minden autónak lelke van, és mikor…..
Sziasztok Csajok. Helyzet van. Sajnos tényleg bőven van mit tanulnunk. Legalábbis jó részünknek. A férfiaknak sem ártana, de ezt a blogot nem nekik szánom. Nem állítom, hogy nálam van a Szent Grál, vagy Szent Kormánykerék, csak az autó és az autózás a hobbim, már-már…..