Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Blackstone

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Akit érdekel a téma már biztosan észrevette, hogy némelyikünk szeret videóblogot készíteni. Autumn Asphodel-ét pár napja találtam, és hamar feltűntek a hasonlóságok. Gondolom az, aki figyelmesen olvassa a blogomat szintén észre fogja venni őket a videóból. Például nekik is INFJ-t dob az MBTI. Az…..
   Valaki mostanában tette fel nekem a címben szereplő kérdést, és arra gondoltam, hogy akár írhatnék belőle egy postot is. Megpróbálom szétválasztani a rendszerszintet az egyedi elvárásoktól, de nem vagyok biztos benne, hogy ez sikerülni is fog. Na, szóval:..
Ms. Blackstone 2014.09.03 17:43:48
@Abszintpont: Én sem értem ezt a hozzászólást. Talán félreértettél valamit, nem?
   Mivel a többszörös személyiség esetében (...) az alterek nem csak úgy megjelennek a semmiből, azokat létre is kell hozni valahogy, valakinek, és most ezt fogjuk egy kicsit részletesebben is bevizsgálni. Szeretném külön kihangsúlyozni, hogy ez a trükk nagyon veszélyes, és nálunk képzett…..
Ms. Blackstone 2014.08.20 22:52:55
@King of Shadows:
Köszönöm a választ!
Ám némi gondolkodás után arra jutottam, hogy felesleges azon törnöm a fejem, egy-egy rendszer miként alakulhat ki, mert teljesen lényegtelen. Csak az számít, hogyha kapcsolatba kerülünk multikkal, azok az Emberek, akik számunkra szokatlan módon egy testben élnek, ugyanabban a bánásmódban részesüljenek, mint akármelyik többségi ismerősünk.
(Az se lenne rossz, ha az Ember szónak egy új definíciója jelenne meg a köztudatban.)
Szeretném még megjegyezni, amit már mások is megtettek, hogy a blog minden írása annyira igényes és összedett (és helyesírási hibától mentes!), hogy témától függetlenül is üdítő olvasni azokat.
Kevésbé indirekten fogalmazva, King és Sithis (titeket emelnélek ki, mert ti írtok legtöbbször, tehát rólatok tudni a legtöbbet, (remélem a rendszer más tagjai nem sértődnek meg ezért)), nagyon szimpatikusnak talállak benneteket, és jó, hogy vagytok, úgy ahogy vagytok.