Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bee1005

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karl disznó módra eszik, őstaplóként parkol, pofátlanul stíröl minden nőt, és úgy egyáltalán: közelebbi rokona az ősembernek mint Maugli - Bree egy nap mégis rádöbben, hogy beleesett. Nem is kicsit. A felfedezéstől pánikszerűen szakít a pasival. A vadember erre szomorkás…..
bee1005 2010.04.28 07:25:54
@farkasokkal tancolo:

Én is Tomnak drukkolok! :D:D (Ez olyan, mint anno a Tom & Jerry. :)) Nekem Lynette egy kicsit sok. Persze csípem, de nem bánnám, ha csak egyszer Tomnak lenne igaza.

Susant azóta nem utálom, mióta eredeti szinkronnal is nézem az epizódokat. Szerintem ez a Hegyi Barbara nagyon rossz választás volt.

Nekem nem tűnik úgy, mintha az új részek rövidebbek lennének, csak rossz helyen vágják meg, mert reklám után már csak 10 perc marad általában.
A készítők nem sokat cicóznak, és már a felvezetőben elárulják, hogy a habos-csipkés esküvői cumó alól Mike Susant hámozza ki a hitvesi csókhoz. Az egészen friss feleség felhőtlen boldogságába azonban alaposan belerondít Katherine, aki borzasan, ziláltan és meglehetősen…..
Mary-Alice hangja helyett Edie szarkasztikus monológját halljuk a bevezető képsorok alatt. A rutinos nézőknek már ekkor nincs kétsége az áramütéses sztori végkifejlete felől. És valóban: Edie Brittnek ezúttal tényleg annyi. Hősnőnk mindig is kemény csaj volt, ezúttal sem…..
Csámborgó Első iskolaévem 2009.10.04 08:12:21
ugyanaz a kéztartás, ugyanaz a felirat... közte 20 év. az egyik képen fiam, másik képen én, elsős általánosban... most hozta haza fiam ezeket a képeket, felpakolom ide osztályképét is :) ..
A környék által gyújtogatónak tartott gyerek perköltsége meg a gazdasági válság betesz Lynette-ék pizzabizniszének. Eljön a nap, amikor kénytelenek eladni Tom liblingjét, a Foxynak keresztelt piros Ford Mustangot. Sajnálatos módon ez ugyanaz a nap, amikor Bree egy vadiúj Lexusszal…..
bee1005 2009.10.14 16:48:01
@csorsza: Közös lónak tényleg túros a háta, de ez hogy jön ide? :))
Hát nemtom, szerintem az 5. évad is nagyon erős, bár én megszállott vagyok. Nem is tudnám úgy nézni, hogy nem vagyok tisztában azzal, mi miért történik, és mi történt eddig. Ezért nézem meg újra és újra a régebbi részeket. Igaz, nálam a tévénézés ezzel ki is fújt. :D
bee1005 2009.10.16 20:53:13
@irkalofirkalo: Azt értem, csak kiemelted a TÚROS szót. Azt hittem, valaki túrósat írt, és kijavítottad. :)
Emberek! Péntek van, és nincs Szülifeli. Tud erről valaki valamit??
A sorozat jubileumi 100. része, de nem vesztett sokat, aki nem látta. Flashbackekre épülő epizódot rittyentettek ugyanis a készítők az évad történéseitől teljesen független sztorival, mindössze két igazán vicces jelenetettel, viszont elképesztő mennyiségű sziruppal. A rész…..
Dave bánatosan kullog bele az éjszakába. Szomorúan konstatálja, hogy az Edie-vel való szakítás nemcsak a házasságának, de az alaposan kitervelt bosszújának a végét is jelenti. Mit ad isten, épp belefut a kukái körül sertepertélő Mike-ba. Delfino mély együttérzéssel hallgatja…..
Csámborgó Fogászaton a család 2009.07.04 22:59:35
a dunakanyarból a mátraalján keresztülautózva szombat reggel megálltunk gyöngyösön egy kis fogászatra: monának és boldinak tömtek (a képen boldi szenved), nekem meg húztak fogat. szenvedtem, pedig nekem van az országban a legjobb fogorvosom: más ezzel nem is próbálkozott volna, ő…..
A kínálatot nézve a mai napot is a sorozatok viszik el. A Tv2-n jönnek a csajok (Született feleségek, 21:00, Rúzs és New York, 22:00, A médium, 23:00), az RTL ugye már jó ideje kétnaposra bővítette a krimihétfőt (A mentalista, 21:10, Túsztárgyalók 22:05), a Viasaton szitkomok…..
bee1005 2009.05.19 22:14:43
Egy közönségesnek tűnő hétköznap reggel Lynette-be ébredéskor belehasít, hogy iszonyú régóta nem volt nagy közös beszélgetős reggeli a Scavo családban. Hogy ezen változtasson azt teszi, amit minden normális anya tenne: reggelit gyárt. Majd azt teszi, amit csak egy nem normális…..
bee1005 2009.05.14 15:24:19
@Tm: Nem Susan van a kormányra dőlve a baleset után, hanem Dave felesége (mivel Susan-ék kocsija felborult, és Susan a fejjel lefelé álló autóból mászik ki, az ablakon keresztül). Egyébként szerintem tökre kár volt boncolgatni a "ki vezetett"-dolgot, mert ezzel a legnagyobb wtf-érzéstől fosztjuk meg azokat, akik még nem látták az újabb részeket. Mellesleg az írók célja is az lehetett, hogy ennél a pontnál egyelőre kétség se férhessen ahhoz, ki vezetett.
A kórházban nyitunk, ahol a hat halottat követelő tűz számtalan sebesültjét ápolják. A köznépről persze csak néhány bekötözött végtag, pár bánatos tekintet meg Mary Alice felvezető szövege emlékezik meg, részleteket igazából a szépreményű, de - asszem ezt kimondhatjuk -…..
bee1005 2009.05.06 22:35:29
the1st.be/details.php?id=80692

innen le tudod tölteni, ha regizel. nem tudom, kell-e hozzá meghívó.
A Fehér Ló bárban évek óta sikerrel lépnek fel sikitozó lánykák előtt a város szépreményű rockerei a híres Bandák háborúja versenyen, amire ezúttal benevezett egy őszes halántékkal és lassan, de biztosan épülő pocakkal bíró társaság is, melynek tagjai képességei és…..
Tom dudorászva tér haza. Úgy érzi, remekül vizsgázott az apaság "Kamaszfiam és a szex" tantárgyából. Füttyögős jókedvének aztán betesz Lynette, aki ugyan azzal fogadja, hogy követte a próbahelyig és mindent tud, mégis teljesen hülyén reagál Tom szavaira. A…..
Carlos jó masszőr, szeretik a vendégek a klubban. Különösen Mrs. Virginia Hildebrand, akinél az aranykezű masszőrnek rögtön az első alkalommal sikerül finom, de határozott orgazmust kiváltania. Legalább is a remegéssel egybekötött légzésproblémák alapján erre következtet a…..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..
Csámborgó Barbár lányok 2008.12.04 18:13:33
a szép és okos nikodémiai szent borbála (i.sz. 306 körül) története merő horror. a bányászok, tüzérek, várak, harangöntők és építőmesterek későbbi védőszentjének apja, egy dioscuros nevű pogány úr ugyanis kegyetlen perverziókban részesítette: évekig például egy…..
hogyvolt Weeds 2x09 – Bash 2008.10.07 15:00:00
Peterrel és az önkéntelenül böfögő partnerével indítunk, akik éppen Heylia háza előtt posztolnak. Peternek hamar elege lesz büfiből, így inkább megy lefülelni kedvenc tanítómesternőnket. Heylia viszont nem most jött falvédőről, így a DEA-s csapatot nagy meglepetés éri,…..
Na, jelentem, végre előszedték a készítők a régóta csak a mélyben lappangó "Orson nem elhanyagolható köze Mike-balesetéhez" szálat, így tehát a doktor úrral nyitunk, aki látogatóba érkezik a rehabra. Na nem felebaráti érzésektől hajtva, hanem mert Mike üzent érte…..
Az eddig gyakorlati ateista Lynette az utóbbi idők eseményeinek hatására úgy érzi, eljött az idő, hogy szóba álljon istennel. Már csak vallást kéne választania ehhez. Mivel Breet tartja hit ügyben a legkompetensebbnek, úgy dönt, az általa favorizált presbiteriánus gyülekezetben…..