Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Janos 3

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
A sorozatrandizó Gazdag exek 2019.01.28 06:34:53
Kinga (25) arca gyönyörű, hatalmas, csillogó kék szemek, fekete haj, nagyon rendben volt. Egyik képen sem volt egyedül, hanem barátnőkkel, de mivel mindig más barátnővel, ezért könnyű volt őt beazonosítani. A csoportos képek meg is adták a beszélgetés alapját. Kibeszéltettem vele a barátnőit. A nők…..
A sorozatrandizó Vigyorex Ildi 2017.04.12 17:18:10
Tinderes találat, arcra gyönyörű csaj, szép szemek, fekete haj, de a bemutatkozó soraiban már írja is, hogy 190 magas. Ez egyértelmű jelzés a férfiak felé, hogy 190 alatt ne is keressék, de én szeretem a kihívásokat (na jó, nem szeretem annyira, de nagyon bejött az arca miatt). Ráírtam és a szokásos…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Aki nem tudja, mi az a barátzóna, az keressen rá, ez a poszt nem arról fog szólni, hogy milyen fajtái vannak, hogyan kerül bele az ember, illetve hogyan kell elkerülni. Ezekkel a témákkal tele a net. Alapvetően a barátzónát EL KELL KERÜLNI! Minden férfi rémálma, hogy odakerül és ha már ott vagy,…..
Mindig érdekes a múlt jellegzetes pillanatairól szóló, hangulatos fekete-fehér fotókat nézegetni. Bár a színes fotók sokkal valósághűbb élményt adnak, ilyen képek csak az 1930-as évektől készülhettek. Erre nyílik azonban lehetőségünk most a „The Paper Time Machine” elnevezésű kezdeményezés révén,…..
Nagy Janos 3 2016.11.15 16:31:30
@bestpixel: @bestpixel: Nem több mint giccs? Ne haragudj, de a következtetésed rendkívül korlátolt. Őszintén bízok benne, hogy ezzel a realitással nincs közöd az általad hirdetett oktatáshoz. Kár lenne diákokat már a tanulás kezdetén megfertőzni ezzel.
A franciáknak két igazi, ma is élő filmlegendája van: Belmondo és Alain Delon. Bár koruk miatt ma már csak nagyon ritkán forgatnak, a közönség nem felejtette el kedvenceiket, a mai napig szeretik és tisztelik őket. Delont skatulyába zárta a külseje, Bébel viszont a…..