Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RózsaszínPárduc

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nervus olvasónknak áldott jó lelke van. Észrevette, hogy a Délinél a jegykiadó automata több utas pénzét is elnyelte, ezért jelezte az ellenőrnek, aki erre igen bunkón reagált. Pozitív észrevétele mellé, így kicsit több negatív társul most.Helló Figyelő!Boldogan indultam…..
Puding nevű nyúl nyerte a Cukiság két évvel ezelőtti húsvéti nyúl versenyét, most egy újabb Pudingot mutatunk."Válogattunk mi is legyen a neve,végül a Pudingnál maradtunk,de lehetne a neve BogyóÚr is:P Én még ennyi nyúlbombát nem láttam mint amennyit Ő termel. Hihetetlen…..
RózsaszínPárduc 2008.08.11 00:52:06
  "A képen az akkor még 3 éves Pamu nevű szálkásszőrű tacskó fiú látható, ahogyan igyekszik mielőbb odaérni Balatonra. A tacskó egyébként egy rendkívül türelmetlen állat. Valahányszor autóban ül, mindig megpróbál a lehető legelőrébb tartózkodni (szélvédő…..
RózsaszínPárduc 2008.07.18 07:50:31
"A tavasz és lassan a nyár beköszöntével úgy látom, megszaporodtak a kölyökképek a Cukiságon. Ehhez csatlakoznék én is. Vidéki ismerőseimnek elpusztult mindkét kutyája (állítólag rókával verekedtek össze és ők húzták a rövidebbet). Egy rendes vidéki porta pedig nem…..
A héten belefutottam a Metro hírecskeújságban egy egész oldalas BKV hirdetésbe. Nem sok maradt meg az egészből, csak annyi, hogy "pingvinek", "szombat", "Moszkva tér"; többször is említett gyermeki naivitásomnak köszönhetően én tényleg…..
RózsaszínPárduc 2008.06.16 17:03:19
Zsófinak nagyon köszönjük az elégedett állatról készített tökéletes portréfelvételt, amelyen két nagyméretű fókaorrlyuk is megfigyelhető...
Gabi fotóján Csucsu cica és Rufi hörcsög alaposan megdöbbentek egymáson. De vajon mit kerestek a fürdőkádban? A történet folytatásáról nincs hírünk. És nézzük a kis megrettentet közelebbről. De bizony, ő az ott, a tusfürdő mögött. ..
"Elöljáróban csak annyit, hogy amióta ismerjük, a Cukiság szerves része a mindennapi index-homár-hg-technet-stb szent sorozatnak, amikor egy kis lazítás belefér, mindig csekkoljuk az új szupercukikat.. és azóta sokakat rászoktattunk" - kezdte kedves levelét  Márk,…..
A címben szereplő szöveg nem vicc. A képen látható bérletek és igazolványok felmutatása után tudok utazni napi 10 percet a volánnal. A Volánbusz szándékosan szopatja a fizetőket? ..
Gabrielle az esküvővel kapcsolatos utolsó simításoknál tart. Az egyik ilyen simítás, hogy el kell érnie Carlosnál, eredeti terve ellenére, mégiscsak hajlandó legyen megjelenni az esküvőn. Gaby persze elsősorban nem érzelmi okokból forszírozza ezt, hanem, hogy a népek lássák:…..
hogyvolt Hogy az a $#!%$#@%^# !!!!! 2008.02.19 16:15:00
Nem kertelek sokat, mert nincs miért: Született feleségek - és ebből következően hogyvolt is - csak áprilisban várható, bővebb infók a comment:comon. ..
RózsaszínPárduc 2008.02.19 17:48:43
Ez itt kivételesen nem egy hogyvolt, hanem egy hogylesz. Egész pontosan egy hogynemlesz. A néhai Mr. McCluskeyt ugyanis kénytelenek leszünk még két hétig jegelni, mivel kedvenc sorozatunk helyén ma este a fogyós realiti kiesőinek,  jövő héten pedig bennmaradóinak élő döntője…..
Ha már az újdonsült párral az ágyban zártunk múltkor, kezdjünk is Edie és Carlos reggelével, akik sokat köszönhetnek az ébresztőórának, mivel a késői időre hivatkozva végre abbahagyhatják a kínos hűgetést meg váógatást, amivel megpróbálták szavakba önteni az előző…..