Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EASZ

27 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy eddig (majdnem) minden évben, úgy idén is megtartjuk a Filmelemző Oscar-t, szám szerint a hetediket, ami a mai nappal kezdetét is veszi! A Filmelemző Oscar lényege, hogy TI készíthettek filmbemutatókat, amiket aztán elküldtök nekünk, és mi kiválasztjuk és díjazzuk a legjobbakat. A verseny…..
  Ahogy az ígérve lett, íme itt van EASZ 102 Dalmatás(PC) bemutatójának véleményezö videója. Ha tetszett a videó és szeretnél látni még hasonlót akkor ezt egy like-al könnyen jelezheted! További szép napot mindekinek! Pacsik  ..
EASZ 2015.09.25 17:26:20
@Aronmenyea: Én úgy vagyok vele, hogy Bálnának ez a "stílus" sokkal jobban bejön, valamint karakteresebb neki (legalábbis úgy gondolom), és ez engem nem zavar. Noha, én majd az általad emlegetett stílusban fogom elkészíteni a videókat, de nem azért, mert lusta vagyok facecam-et tenni, hanem mert (szerintem) sokkal jobban áll hozzám. Szóval ember válogatja igazából. ;)

@Tomlion: Bálna ugyan megelőzött, de én is támogatom ezt a stílust [videojáték történelem típusú videókat nem nagyon láttam még (ide nem igazán számolom bele az AVGN videókat, azok sokkal inkább a szórakoztatásra készültek, semmint a történelemre - még ha lehet benne találni utalásokat)], úgyhogy kíváncsi lettem.
Lassan már egy hónapja nincs semmilyen bejegyzés a blogon [nincs újra feltöltés, nincs új kritika, a Ki Mit Tube-os szereplésről is lemaradtatok (ez nem is gond szerintem - legalábbis teljes mértékben...)], ámde most egy fordulóponthoz érkeztem el. Az egyik a már emlegetett KMT-s…..
Sziasztok! Elérkezett hát a nagy nap, eredményt hirdetünk a szavazást illetöen. Akit érdekel a Back2Basics sorsa, vagyis, hogy milyen irányt veszünk a jövöben, annak ajánlom megnézésre! Kellemes hétvégét és sok gamelést kívánok mindenkinek! Pacsi..
EASZ 2015.08.20 22:35:00
@Yoni: Remélem, hogy azért még nem ért végett ez az egész, noha tény: napról napra egyre kevesebb számomra az esély annak, hogy nem egy "XY videója+az előzetes" bejegyzés, hanem egy "Ennyi volt srácok!" legyen a következő. De én még bízok bennük, mert szeretném azt látni, hogy újra lesz majd élet itt. Szerintem ugyanis egy ilyen oldalra szükség van!
EASZ 2015.09.02 18:35:25
@BennszülöttbálnaOfficial:

Lehet, hogy gonosznak hangzik ez, lehet, hogy nem értesz velem egyet. Ugyanakkor sajnos nagyon nem láttok aktivitást itt. Így szeretnék egy "ajánlatot" tenni.

Mi lenne, hogyha mondjuk ilyen negyedévre bevennétek a csapatba, hogy legyen aktivitás - abszolúte ideiglenesen! Például kitehetek videókat - amik megfelelnek a követelményeknek - csinálhatnék ilyen tippeket adó videókat - ami itt elhalasztódott - akár Back In Time-okat is. Természetesen nem kötelező, viszont én úgy érzem, hogy van energiám elvállalni ezt az ideiglenes szerepet. Hogyha mondjuk nagyon jól csinálom, akkor akár véglegesíteni is lehetne a pozíciómat. Egyszerűen érzem magamban annyi kitartást, annyi energiát, és nagyon szeretném, hogyha nem egy ideiglenes Projektnek a végéjét tekinthetnénk meg!

Ismétlem: Nem kötelező elfogadni, egyszerűen életben akarom tartani a blogot!

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit az évad első, teljes értékű kritikájánál, ami nem újrafeltöltés, és nem RePlayed! És mivel is kezdhetnénk el ezt az évadot, mint egy – rövid –…..
Üdvözlök mindenkit eme rendhagyó napon. Ma ér véget ugyanis az Angry Birds Hetek nevű sorozatom. Hihetetlen volt az elmúlt hónap! Az egyik kedvenc sorozatomról írhattam. Habár még nem fejeztem be (az Angry Birds Epic…..
Utólag is, itt van az Angry Birds Hetek egyetlen Exclusive-ba érő játéka: Angry Birds Epic. Mindjárt leírom, hogy miért ez lett (számomra) a legjobb AB játék, de előtte egy félig-meddig szubjektív…..
Üdvözlök mindenkit! Ma az Angry Birds Go!-t fogom bemutatni nektek. Igazából sokat gondolkodtam rajta, hogy JátékZóna, vagy Exclusive-ként szerepeljen a sorozatban, de végül JátékZóna lett belőle.…..
Üdvözlök mindenkit! Amikor ezt írom, akkor éppen az Otherworld Stream-jét nézzem. De ne ezzel foglalkozzunk, hanem az Angry Birds-zel! Mielőtt belekezdek, leírom: nem vagyok Star Wars rajongó. Ezt tisztázva inkább…..
Üdvözlök mindenkit! Habár elkaptam a náthát, ez nem akadályoz meg abban, hogy folytassam az Angry Birds Hetek-et. Ami a jelen állásban azért vicces, mert ezen a héten nem szerepelt egyik játékban sem az Angry Birds…..
Üdvözlök mindenkit! Ma a Rovio egyik olyan játéka kerül bemutatásra, ami ugyan nem az AB-hoz tartozik, de szerintem a fejlődésükhöz sokat tett hozzá: ez az Amazing Alex. Jó szórakozást…..
Üdvözlök mindenkit az EASZ JátékZóna Angry Birds hetek harmadik adásában! Kezdjünk is bele az Angry Birds Space-be! Szinte hihetetlen, hogy a Rovio mit nem képes megcsinálni, hogyha a játék sorozatukról van…..
Üdvözlök mindenkit! Ma egy kicsit eltérő, a Hetek-kel kapcsolatban viszont nem ritka számba menő „sorozat” első részét olvashatjátok. Lényegében röviden elmondom…..
Üdvözlök mindenkit, az EASZ JátékZóna blog legújabb lépcsőfokában! A mai rész az Angry Birds-öt mutatja be. Mielőtt belevágnák egy információt: Ezeket a részeket úgy…..
Üdvözlök mindenkit eme nagyszerű napon! Ma a Stronghold lesz a bemutatóm alanya. Jó szórakozást hozzá! A Stronghold-ot 2001-ben adta ki a Take-Two és a God Games, a fejlesztői pedig a Firefly Studios volt. Ez egy…..
A játék, amit most mutatok be, egyszerűen kezelhető, de szórakoztató! Tudom, már régóta kellet volna jelentkeznem vele, de higgyétek el: ez a tizenharmadik kritikám! És nem vagyok babonás,…..
A játék, amit ma bemutatok, az egy olyan játék, ami ma egy komplett zsánert indított el.   07. 28. Ezen a napon az Osztrák-Magyar Monarchia hadat üzen Szerbiának, ezzel elkezdődik az első világégés, vagyis a Nagy Háború (később átnevezték Első Világháborúnak). Közel…..
Sűrű bocsánatkérésekkel kell kezdenem a bejegyzést, mert nagyon sokáig tartott a videó elkészítése, és emellett még nem is lett tökéletes a végeredmény. Ennek az az oka, hogy egy nehezen beszerezhető filmről van szó, amiből csak egy olyan verziót sikerült letöltenem, amire…..
Mielőtt bármibe belekezdenék, tudom, hogy még nem mindegyik kritika van itt. Igyekszem pótolni őket. Ja és emellett remélem tetszeni fog a videóm! ..
Sziasztok, ez itt az EASZ JátékZóna évadnyitója. Több hétnyi várakozás után kinyílik megint a kapu! Vessük is bele magunkat az évadnyitóba! Jaj, de jó megint itt írni a blog bejegyzéseket! Már kezdett szinte hiányozni! Abszolúte új erőre kapva kezdem meg a kritikákat. Vagy…..
Üdvözlök mindenkit az évad utolsó kritikájánál! Ma a Football nevű játékot mutatom be, amit FreddyD mutatott be a 80000 követőre: 8 játék videó alatt. Most én megpróbálom a lehetetlent – a lehető legrészletesebben mutatom be!   Mielőtt belevágnék egy kis információ:…..
A játék, ami hát... Hogy is fogalmazzam meg? Nem valami igényes port. Mielőtt belekezdenék, a kritikámba néhány dolgot összefoglalok. Először is: mint említettem múlt héten, hamarosan vége ennek a nagyszerű évadnak. Az utolsó kritika majd Április 10.-én fog érkezni, akkor…..