Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oh jacky

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kínzó kérdés: Melegedés 2010.12.21 10:53:00
Lepörgött mindkét kereskedelmi csatorna legnépszerűbb műsora, és kezdenek beszállingózni a pletykák a résztvevőkről, akik között van olyan, aki mindkét kapura játszik, vagy éppenséggel olyanok is, akiket az azonos nemű, és szintén a műsorban dolgozók kezelgetnek. Összekúrt…..
oh jacky 2010.12.21 11:06:34
@djlaczko: fizeted? :)))
Subba Kínzó kérdés: Rejtek 2010.12.09 19:26:00
Ki az a nagyon sportos, de erősen középkorú színész/celeb, akinek legutóbbi rendőrségi ügye során lefoglalták az egyik kocsiját, amiben el volt rejtve pár milla, amit most nem tudnak kiokoskodni a rendőrségi telepről?..
oh jacky 2010.12.10 20:49:34
@morrisal_: szinte mindig ott van a hozzaszolasok kozott a valasz
Nem az a tipikus gyereksétáltató cipő, de jó ez a testszínű magastalpú. A haja meg hosszabbítva lett a napokban Victoriának. A héten elterjedt, hogy szétmennek Daviddel, amit a szóvivőjük cáfolt, de nem csodálkoznék. Azt nem tudom, ez a liba mit fog csinálni az angol surmó…..
Nagyon lassan ugyan, de melegszik az idő, talán már nem kell olyan sokat várni, és végre kiszabadíthatjuk a lábunkat a zárt cipők "fogságából" és újra a nyitottabb, szellősebb lábbeliké, illetve a szandáloké lesz a főszerep :)Mindenki életében előfordulnak…..
Klasszikus íz, és modern forma, így jellemezném ezt a régi ismerőst. Teljesen vállalható magában is, de nem rossz ötlet venni hozzá kolbászt vagy virslit, mert a cucc 10 %-át kitevő kolbi nem igazán prémium. A lencse eléggé meg van puhulva, a rántás túl sürű, de ennyi…..
oh jacky 2009.10.28 22:10:28
Vademberre rádudálni veszélyes dolog, ezt Gábor is megtapasztalhatta a napokban, amikor a sors egy amolyan igazi gyűrött tarkójú, szétvarrt tirpákkal hozta őt össze. Most már ő is megtanulta, hogy beszállás után be kell zárni az ajtókat. Így egyrészt nehezebb onnan bármit…..
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..