Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stephen56

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több összeesküvés elmélet közül ez tűnik a legvalószínűbbnek - már ha nem valóban "véletlen" tűzeset történt. A MEV akkor... [Forrás: BME-ETT - dr. Vágó György, dr. Herman Ákos, Wollitzer György] 25 évvel ezelőtt, 1986. május 26-án reggel 6:04-kor tűz ütött ki a…..
Stephen56 2020.08.23 21:06:29
@IPeter: tény - nem vittek el semmit - tény tömve voltunk embargós berendezésekkel - japán - német (föleg optikai) olasz IBM gépekkel (olivetti)és gyártottunk embargós IC-ket - fejlesztés alatt álltak érdekes kutatások- technológiák pl buborékmemória tény - minden titkosítva lett 25 évre
Én ott dolgoztam mint fejlesztő mérnők - s nem tudom a választ - válaszokat azóta sem. Mindenesetre ott álltam mint iparág nélküli mérnők mivel ez az egy gyár volt a teljes iparág.A gyöngyösi gyár csak befejező üzem volt pl - tokozás. Munkanélküli lettem elhelyezkedés 0 esélyével.Nem értem miért nem épült ujjá - pedig anno ilyen állapotban is volt rá vevő befektető - akik huss - eltüntek. Máshol ez a húzó ágazat. Japánból ettől lett ipari nagyhatalom.