Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maya a díva

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihalik Enikőről a spanyol Harper's Bazaar (amelynek címlapján is a magyar modell látható: itt) közöl le egy tíz oldalas fotósorozatot. A címlappal ellentétben maga a képsor nekem nagyon tetszik, még Enikő frizurája is illik a koncepcióba. A fotós Nico, a stylist Brad Kroenig volt.…..
Betsey Johnson-t ezúttal is teljes mértékben hidegen hagyta, hogy mik az aktuális trendek, mi az, amit az emberek hajlandóak viselni a hétköznapokban. Összedobott egy minden koncepciót nélkülöző, színes és utcai viseletre tökéletesen alkalmatlan kollekciót. Pont, ahogyan mindig…..
... azoknak (már ha létezik ilyen) itt egy poszt róla. A Vs magazin őszi/téli száma közöl le Jesus Luz-ról egy fekete-fehér fotósorozatot mindannyiunk okulására. A képeket Jörgen Ringstrand készítette. Nem akarok senkit megbántani érzéseiben, de az én privát véleményem…..
Modell: Naty Chabanenko;Fotós: Andrey Korotich;Stylist: Daria Shapovalova;Magazin: TOP 10, Ukrajna...
maya a díva 2010.09.12 14:59:30
Britney Spears-szel ezúttal a POP magazin őszi/téli számában találkozhatunk, ahol menyasszonyi ruhába bújtatták (vagy legalább egy fátylat aggattak rá) és megpróbálták lolitásra venni a figurát. Sajnos azonban Britney-ben már nem sok maradt egykori, kislányos bájából, így…..
Különleges - Óz varázsló meséje inspirálta - kiegészítőkkel jelentkezik a Furla. A kollekció - amelyet két fiatal tervező, Fabio Sasso és Juan Caro készített - táskát, borítéktáskát, sálat, esernyőt, esőkabátot és gumicsizmát tartalmaz. ..
maya a díva 2010.09.09 14:20:36
Az angol Cosmo szeptemberi számában jelenik meg ez a könnyed sorozat Kim Cloutier-ről, aki zseniálisan összekombinált (bár az esetek töbségében tökéletesen össze nem illő) ruhákat visel Shelly Vella stylist jóvoltából. Bájos, kedves képek. A fotós Jamie Nelson. ..
Az idén is megrendezésre került Golden Globe Awards az egyik legnevesebb esemény. Most is hemzsegett sztárokkal a vörös szőnyeg. Szemezgettem néhány jó és kevésbé ütős összeállítás közül. Jöjjenek a képek... Az első négyesben Heidi ruháját nem értem annyira. Szépnek…..