Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piros fehér

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
piros fehér 2014.12.29 10:15:56
Engem sok minden mellett az is irritál, hogy engedélyezik ezt a "magamra rakatom a jeleket" faszságot! Én arra volnék kíváncsi, ki kivel nem akar végképp a villában lakni avagy ki kit utál a legjobban, azaz kivel párbajozna! Ez a legtisztább!
Ez a "magamra rakatom" faszság nem tiszta dolog hanem inkább megfutamodás, hogy elege van már /akkor minek megy oda?/ a bennlétből, vagy megmutassa, hogy ő is valaki. Csakhogy ha az idióta hetedik széria bennlakói nem jöttek volna rá vagy nem néztek egy sorozatot se, akkor honnan is tudhatnák, hogy eddig aki ezzel a hülyeséggel élt: egy sem ment vissza párbajról, mert a nézőknek ez nem szimpatikus, mivel amolyan menekülés jellegű.
Avagy unalmas hét elé nézünk, mert bombabiztos, hogy robika ádukát hívja ki és ebben az esetben lehet, hogy csoda történik először a vv történelemben: először megy vissza a kihívó, aki magára rakatta a jeleket. Nem elfelejtendő, hogy 2 hurka karakterről van szó, pedig elvileg "férfiak"!
Mellesleg a jogász mivoltára igen büszke pilu a "na" szócska mondatok /sokszor két szavas mondatok/ indításával rekordot állított fel tegnap /kb. ötvenszer sikerült így indítania még jól meg is nyomva az nnnnnnnnnnnnn-t/ így versenyben van a kiskunok benti igen intelligens és sokat tanult tiszta szívű versenyzőjével, a legjobb műsorvezető címért! Pffffffffffffejjjjjjj!!!!!!
És persze szapulta is rendesen a derék versenyzőket, hogy "ej-ej nnnnaaaa, hát arra kellene tenni a jelet, akit a legjobban utáltok, de sebaj és persze a felejthetetlen na-val zárta ezt az agysebész mondatát is! Arra persze az ezek szerint 20 évesekből álló "szakmai" stáb se jött még rá az évtized alatt, hogy ezt a fajta jelrakási mizériát betiltsa, mert jósolható, hogy lesz még ilyen, ezzel dögunalmassá téve ezt az amúgy sem a csillagokat verdeső magasságokban járó ótvart!!!
piros fehér 2014.12.29 10:34:28
@VV Erőlegény: Igen ótvar, de persze, hogy nézi az ember, mert arra volna kíváncsi, hogyan marják egymást odabenn. Az ember már csak ilyen, plusz unalmas óráiban nem tud mit csinálni, hát nézi ezt, mert sajna nincs jobb!
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
piros fehér 2014.12.08 17:18:21
@Costanza: Tökéletesen egyetértek! Nem tudja kezelni az ad hoc helyzeteket hanem idegből leoltja és becsmérli a "játékosokat" élőben is, ha azok nem fogadnak szót neki. Aztán meg, ha mi sem történt volna édeleg velük, azok meg nem veszik a lapot, mert olyan szinten vannak. Régen tovább kellett volna állnia, de úgy látszik ennyire futja "jogászi" tudásából, no és persze az is szánalmas, ahogy többedmagával "kipottyantja" magából gyermekét és egy-két hét után rohan vissza műsort vezetni /akármilyen gagyi is az/, hogy nehogy le kelljen mondania a luxus életet biztosító gázsiról! Pfffffffffffejjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!
malyiban.blog.hu Tópart@update 2014.07.29 22:44:25
  "Na jó, ez egész mulatságos... no meg hát szánalmasan röhejes." Ezek voltak az első gondolataim, amikor minap a tóparton sétáltam. De mielőtt rátérnénk a lényegre... Megelégelve bizonyos Mályiban zajló folyamatokat -többekkel egyetemben- úgy döntöttünk, hogy "papírra…..
   Ha nyitott szemmel járunk Mályiban, napról-napra olyan érthetetlen dolgok jönnek velünk szembe, amik azért - ha vesszük a fáradtságot- meglehetősen elgondolkodtatók. Mintha a félbehagyottság, a nemtörődömség, az átgondolatlanság szervesen hozzátartozna Mályi…..
Szemet szúr? Már akinek... Mályiban a közúti jelzőtáblák jelentős része - finoman szólva - nem igazán úgy néz ki, ahogyan azoknak a vonatkozó jogszabályok szerint ki kellene nézniük.  Hogy mire is gondolunk? Hát erre: A jogszabály szerint a helyi közutak és…..