Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cookie

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Magyar Kerékpárosklub  Aki nagyon akart, már Bubira pattanhatott, hiszen a 4-es metró átadásának egyik kísérő programja volt a bérbringák kipróbálása, ha másképp nem, legalább szemrevételezéssel és a dokkolókban a közösségi bérbringára üléssel. Viszont akad,…..
Kicsi Ház Alapdarabok 2012.08.20 08:26:16
Amikor elkezdtük tervezgetni a házat, megegyeztünk abban, hogy csak szemnek és szívnek kedves tárgyakkal vesszük majd körbe magunkat. Azt gondoltuk, hogy legyen minden egyes berendezési tételnek története, fűződjön hozzájuk valamilyen jó emlék. Igyekszünk is majd ezt…..
Kicsi Ház Megint kezdődik 2012.08.14 10:00:00
Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba belelépni, de én valahogy mégis belelépek, és újra meg újra, egy felújítás kezdetén találom magam. Ez persze, nem panasz. Egészen perverz módon szeretem a felújításokat. Ez a mostani pedig különösen izgalmasnak ígérkezik. A ház, amiben…..
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
Volt-e másnak is Macskabrekiéhez hasonló élménye, miszerint ha egyszer beállított egy utalást a netbankon, akkor azt utólag nem nem lehetett módosítani? Ha ez általános, akkor kellemetlen hiba, és vigyázzon minden érintett, de persze elképzelhető, hogy egyedi esetről van szó.…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
Egyelőre még csak terv, illetve egy bemutató darab el is készült ebből a furcsa laptopból, amit a CES-en lehet közelebbről megnézni. A lényeg, hogy áttetsző a kijelzője. Ez elég vad ötletnek tűnik elsőre, hiszen figyelni kell majd arra, hogy mi van a háttérben, ha dolgozni…..