Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentkereszthy Istóczy Győző

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn pár óra alatt óriási fordulat következett be a baloldalon, amikor Falus Ferenc, a hivatalosan az Együtt-PM jelölésében induló, összbaloldali közös főpolgármester-jelölt visszalépett. Bár a lépés a nyilvánvalóan az elhibázott kampány okán bölcsnek mondható,…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.30 21:16:56
@Nancsibacsi:

Ez így igaz, de most jobbosnak vallja magát, ezért a magát balosnak valló MSZP nem tudja felvállalni.

Most akkor vagy az MSZP-nek kellene a következő két hétben jobbosnak vallania magát, vagy Bokrosnak balosnak. Ez utóbbi nyilván egyszerűbb. Ráadásul a PM nevű SZDSZ is nyerhető lenne így, pláne, ha még zöldnek is vallaná magát. Mert kétségeink ne legyenek: a kutyát csóváló farok most a PM a hazaáruló oldalon.
(Sikerült véletlenül kitörölnöm az eredeti bejegyzést, elnézést a kommentelőktől, visszamásolom a szöveget.) Több okból. A magyar társadalom túlnyomó része általában nem szimpatizál az okvetetlenkedőkkel, sőt gúnyosan és kárörvendve nézi őket, mert ezzel -- az életben…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.15 11:16:18
@nu pagagyí:

A bankoknak immáron papírjuk van róla, hogy legalább 1 billió (1000 milliárd, egymillió millió) forintot elloptak a nemzettől. Ki is az orgazda, "elvtárs"?
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.15 19:33:03
@monddazigazatmar:

"mindegyik civil szervezet a lakóhelyétől 100 km-re akar világmegváltani"

Ezt nagyon jól látod.

Valahogy egyik hahákosnak sem jutott eszébe virágokat ültetni az egyetem udvarába, egyik romkocsmás sem a csikkek összetakarítására indít civil mozgalmat, egyik cigányfajvédőnek sem jutott soha eszébe tartósan beköltözni a cigányosba egyetlen "magyarnak".

De mindegyik akkora szájjal üvölt arról, hogy hogyan kéne "európaivá" tenni a "balkáni" Magyarországot, hogy lötyögne benne a Himalája.
Kunhalmi Ágnes nem tartja magát becstelen embernek, és úgy gondolja: Majd a választók megítélik mindezt. Őszintén szólva kíváncsi lennék pár dologban a véleményére. Mert amikor kis hazánkban sokan párszáz forint haszonért jegyvásárlás helyett lefizetik a buszsofőrt,…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.13 22:07:58
@lstóczy úr:

Rég láttalak, Lstóczy.

Csak más hátára felkapaszkodva tudsz egy bolhánál nagyobbnak tűnni?
A valamennyire is ép eszű emberek számára világos, hogy a civil szervezetek elleni rendőri, állami támadás a megfélemlítésről szól. Aki tagadja ezt, az is tudja.  Essék most arról pár szó, hogy miként is néz ez ki a gyakorlatban. Mondjuk a leszbikusokat tömörítő Labrisz…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.13 20:14:27
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.13 20:21:42
@Zöld_Dani:

Afganisztánba, Irakba, Líbiába, Szíriába, Ukrajnába már nem tudtok több demokráciát exportálni?
Tegnap este vagy húsz percig nézhettük Falus Ferenc arcát az ATV-ben. Szegény doktor fáradt ember benyomását keltette, ami nem jó ajánlólevél egy választási kampány első felében. Metakommunikációjából azt olvastam ki, hogy megbánta, amibe belefogott, de ha már elkötelezte…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.09.06 18:11:07
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Idestova egy hónapja zajlik a vita Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről. Egyik jelzője itthon kiverte ugyan a biztosítékot, az angol fordításból azonban eltűnt az ’illiberális’, és a helyette használt kifejezés meghamisította a miniszterelnök okfejtését. A disputa nem…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.24 09:19:40
@metalbobby:

Hadd ne legyen már az antikommunisták bűne, hogy még mindig 15-20%-on állnak a bolsik, és nagyon hangosak. A nemzetet nélkülük kell számolni! Tetszett volna nem véres diktatúrát idecsinálni 45 éven és 133 napon át!
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.24 09:22:27
@Zöldi László:

Súlyos aránytévesztés úgy tenni, mintha Orbán jelentene veszélyt a szabadságra, és nem a brit-amerikai-német-francia terroristák, akik újságírók fejét vágják le késsel, és akik keresztényeket lőnek bele libasorban a folyóba. Döbbenet, hogy még mindig azon rugózol, hogy ugyanezeknek a briteknek hogyan fordították Orbán szavait.
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.24 11:00:47
@Zöldi László:

A trollozás a legolcsóbb kibúvó a viták alól.

Egy ideig működhet, aztán a végén úgy jár a trollozó, mint az egyszeri SZDSZ, ami a 200 001 "liberálist" kereste, de 20%-os Jobbikot talált, ő maga pedig a történelem dögkútjába csúszott.

Lehet nickeket is tiltogatni, hátha azzal a gondolat is megsemmisül. Rossz hírem van: ez sem úgy működik, ahogy azt a romkocsmában elképzelted.

A valóságban pár szélsőliberális firkászt leszámítva senki nem rökönyödött meg azon, hogy Orbán illiberálisozott.

Ugyanakkor a valóságban elég sokan megrökönyödtek azon, hogy brit terroristák keresztényeket ölnek a folyóba, és újságírók fejét vágják le késsel.

A valóságban a legtöbb ember nem ostoba, és tudja magától is értékelni - szélsőliberális "fogódzók" nélkül, melyik csoport is jelent valódi veszélyt a szabadságra.
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.18 12:17:47
Hitelből és a más nemzetek szellemi és társadalmi fölényéből idepotyogó morzsákból. A bankokból, az EU-ból és az Audiból. Meg egy kicsit az időjárásból. Úgy megemberesedtünk, mondja a miniszterelnök, hogy a Fradi stadiont is fel tudtuk húzni. Fájdalmas, cinikus hazudozás.…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.17 22:46:37
@explanatus:

Igazi bolsi hazaáruló csótány Andor László elvtárs.

Ezt az interjút nem szemlézik az itthoni mértékadó hazaáruló szennylapok? Vagy a Weltet pont nem olvassák, vagy pont ez a cikk maradt ki?
Elég aljas a kérdés. Egyrészt már meghaladott (a demokrácia is elúszott, a mai baloldal is elpusztul), másrészt a kérdés maga kívül esik a liberális demokráciában elfogadható gondolkodáson. Ugyanakkor a baloldal nem tudta megvédeni a liberális demokráciát, tehát a sorsát…..
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.14 23:13:59
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.14 23:14:46
@Krisz11:

Így igaz. A hazaáruló oldalnak pusztulnia kell.
Szentkereszthy Istóczy Győző 2014.08.14 23:37:26
@Lacdelo:

Akkor te csak szavazz ősszel is a bolsikra! Ha a 4,5 milla éhező is rájuk szavaz, van esélyetek! Érdekes, hogy ősszel mégis inkább a "népnyúzókra" szavaztak. Féltek?