Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJ

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Az NBC bekeményít 2006.10.30 17:36:00
A régi szép időkban, amikor a minőségi drámáknak (Hill Steet Blues, La Law, Vészhelyzet és az Elnök Emeberei) és a csütörtök esti sitcom sávnak (Cheers, Frasier, Seinfeld, Jóbarátok) köszönhetően az NBC messze vezette a nézettségi versenyt, még oly' rózsásnak tűnhetett…..
comment:com Bárdos András viccel 2006.10.24 00:31:00
A Tények meglepően profin és összeszedetten tudósít az eseményekről, jó-jó Máté Kriszta játéktankokat emleget, meg csökönyösen azt kérdezi, hogy mégis mit akarnak a barikádokkal a tüntetők (Posztmodern, kubista installáció, nyilván), de azért feszes tempóban peregnek az…..
comment:com Jóvátenné a Strabag 2006.10.26 14:11:00
Mit tegyünk, ha felmerül a gyanú, hogy a kommunisták és a liberalista-kozmopoliták zsebeit is megtömtük, de nagyon? Tömjünk pénzt a mélymagyar konzervatívok kacagányába is, akkor mindenki úgy meglepődik, hogy annyit sem tud mondani megdöbbenésében, hogy Strabag. Ezt tette az…..
Most nem tudom eldönteni, hogy a Tv2-ben tényleg azt hiszik, hogy a nézők azért maradtak ébren, mert várják a Világszámot? Hogy be lett ígérve, és addig nem kapcsolunk el, amíg le nem adják? Lehet, hogy a Tv2 nem akar packázni a néppel egy ilyen feszült helyzetben? Ki tudja…..
Persze mindenki a zavargásokat nézi, esetleg a Herkulest az RTL Klubon, de azért körülnéztünk, hogy mit is hagyunk ki a tömegoszlatás miatt. A Tv2-n a Fő a káosz című vígjáték ment volna, de helyett ugyanez megy, csak Budapestről. Az HBO-n éppen a Bosszú és újrakezdés megy, az…..