Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garag

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez a videóhoz szerencsére sok kommentár nem kell, a műsorvezető (vagy más?) mobilja megszólal a tegnap délutáni Híradó közben, úgy látszik a tévéstúdiókban nem mondja be bársonyos hang, hogy kérem kapcsolják ki mobilkészülékeiket. Ha a hírolvasó mobilja…..
garag 2008.09.05 20:43:57
Épp mire jelezte az előző posztban bepartizánkodó Gábor, addigra a FigyelőNet is kiszúrta, hogy a CNN ma reggel (magyar idő szerint) olyan tudósítást adott le a tegnapi belgrádi zavargásokról, amelyet konkrétan egy Andrássy úti, budapesti ultratüntetés képsorai nyitnak és…..
A Három testőr Afrikában szerintem nincs is ott minden idők tíz legrosszabb magyar filmje között, mert annyira felejthető. Annyi értelme talán volt a forgatásnak, hogy egy rakás magyar színész nyaralhatott egy jót Észak-Afrikában, végül is Kállai Ferenctől, Koncz…..
Egy hónapja írtunk a Delta főcíméről és sajnálkoztunk is, hogy a régi klasszikus MTV-s főcímek szinte elérhetetlenek, pedig fel lehetne rakni mindet simán az MTV videótárába. A Kultúrház jóvoltából most megtekinthetjük a régi főcímet is, amiben még nincsenek új snittek, a…..