Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefi Schneider

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Southwest Research Institute mérnökei egy új generációs dízel motort mutattak be, amely fejlesztés elsődleges célja a nitrogén oxidok (NOx) és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt az üzemanyag fogyasztás lehető legalacsonyabb szinten való tartása mellett. A több ipari és állami résztvevő…..
Könnyed, egyszerű logikai játék a Lightybulb 2. A feladat felkapcsolni egy villanykörtét, de azt az egyet viszont hússzor. Akinek van hozzá affinitása, azoknak ujjgyakorlat lehet a játék, a többieknek akár az ebédszünetre is kitarthat...
Stefi Schneider 2016.01.23 00:57:13
Az idén az év első 11 hónapjában országosan 125 118 ingatlant értékesítettek, ami 30 százalékkal több a tavaly azonos időszakánál a Duna House (DH) ingatlan franchise hálózat saját adatain alapuló becslése szerint. Év végére befutott a Magyar Közlönyben megtett hivatalos bejelentés a CSOK 2016…..
Így szedték szét Csehországban a kommentelők Kovács Ákos nemi rasszizmusát! Jótanács a Fidesznek: ha a rasszizmus mentén sikerült is a térség nacionalistáit valamennyire összekovácsolni, a “V4 egység” könnyen szétrepedt a genderhiszti nyomán, amelyet a fundamentalista…..
Stefi Schneider 2016.01.04 10:19:36
@konrada: Belemagyarázni? Nézd mar meg legalább 1x az interjút mielőtt itt nagy nyilvánosság elott csinálsz hülyét magadból, már nekem kínos ez, mintha egy rakás óvodásnak magyaráznank
Többszörösen problémás ügy, amiből az alappanasz nem is feltétlenül lenne Homárra való, mert az előfordul, hogy elakad egy infó valahol, a járulékos események kapcsán viszont egyáltalán nem egy a FedEx hírnevét bármi áron öregbítő, elkötelezett Számkivetett jut…..
Egy amerikai tanulmány legalábbis azt állítja, hogy a zöldségekből és gyümölcsökből áll étrend jobban károsíthatja a környezetet, mint a húsfogyasztás. Nem értünk hozzá, de érdekes érveket hoznak fel. A saláta termesztése például háromszor akkora üvegházhatással…..
A töltött libanyak legendás fogás, hazai klasszikus, amelynek faszén felett történő elkészítése régóta szerepelt a tervek között. Idén novemberben libanyakdömpingbe botlottunk a Lehel Csarnokban, így kaptunk az alkalmon, és egy többelemes libatorost – libaragu-leves, libacomb,…..
Míg az angolt világszerte mintegy 335 millióan beszélik, addig kínaiul több, mint egy milliárd  ember társalog. Bár árnyalja a képet, hogy a kínai nyelv nem egységes, ugyanis a nyelvjárásoknak tekintett nyelvváltozatok olyan jelentős eltéréseket mutatnak, amely alapján külön…..
Stefi Schneider 2015.10.26 12:48:18
Elképesztő az a felelőtlenség, amellyel a rögeszmés német vezetés meg a hülye svédek Európára húzzák az embercsempészeknek extraprofitot termelő tömegárut azzal áltatva magukat, hogy majd be tudják építeni őket saját társadalmukba. Merkel részéről érthető a hazudozás,…..
Évtizedek óta zajlik a vita, hogy létezhet-e valamiféle mesterterv a világ gazdasági, politikai, kulturális egységesítésére és a társadalmak radikális átalakítására. A mainstream média következetesen az összeesküvés-elméletek körébe sorolja az ilyen feltételezéseket,…..
  Anglia. Soroljam a szokásos, sokat hallott közhelyeket? A kutyák nem ugatnak.Nincs kutyaszar  sehol. /lásd .fotó: Southampton, tengerpart,saját kép/ Weston-super Mare,turisták által igen kedvelt kisváros utcáján....és nem kellett nagyon keresgetni ..(saját kép) A bolti…..
NemGogol Szép új Európa 2015.09.19 11:20:48
Az alábbi írás egy teljesen fiktív, mindenféle gátlás nélkül megírt történet. A szereplők kitalált személyek, akiknek ráadásul még a nevét is teljesen megváltoztattam. Valóságos személyekkel való mindennemű hasonlóságuk pusztán a véletlen műve. Az Élet néha…..
Vannak uniós országok, amelyek tárt karokkal fogadnák a menekülteket; ahogy a menekültek is tárt karokkal rohannának pont azokba az országokba. Vannak uniós országok, amelyek nem kérnek a menekültekből, de a menekültek sem kérnek azokból az országokból, nem akarnak oda menni,…..
A mai poszt különleges körülmények között született, egy segítséget kérő levélből indult (az érdeklődő most kezd dolgozni Hágában, és praktikus tanácsokat kért, különös tekintettel a lakhatásra), amire Kriszti olyan részletes választ írt, hogy úgy gondoltam, kár lenne,…..
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
Stefi Schneider 2015.08.26 17:28:03
Stefi Schneider 2015.08.26 17:31:26
(kép: www.librarius.hu)   Obama intézi Putyinnal karöltve ezt is. Összejátszanak. Nehogy már Hosszú Katinka ennyi érmet zsebeljen be pancsikálással. Ezt is a Fidesz intézi, hogy hadd legyen már itt olimpia. Ez a…..
Mire lehet használni egy intelligens otthont? A válasz röviden az, hogy szinte mindenre. De, nézzük a bővebb magyarázatot. Egy intelligens, automatizált rendszer olyan kényelmi, komfort, és biztonsági…..
Egy jó domain név kiválasztása és megszerzése bizony nem könnyű feladat. Számos körülmény befolyásolhatja azt, hogy az adott domain milyen helyen szerepel majd a keresőkben, mennyire megjegyezhető a…..
Úgy teszünk, mintha minden rendben lenne. Majdnem minden. Majdnem rendben. Amire tegnap még felkaptuk a fejünket, az holnapra az életünk természetes része lesz. Egyszerűbb, kevésbé fájdalmas megszokni a rosszat, mint szót emelni ellene. Mert aki szót emel, az ellenség lesz, idegen…..
Mielőtt bármit is tennétek, nézzétek meg ezt a hangulatos videót. Aztán mindjárt elmondom, mi is ez az egész.   Többször próbáltam már győzködni kedves olvasóimat arról, hogy mopedezni mennyire fun dolog. Nem tudom, hogy ezzel bármit is elértem-e, az is lehet, hogy az…..
Nőkovács Igazi férfi :-) 2015.06.28 12:52:10
Visszatérő témám, mivel sajnos folyamatosan ebbe az elvárásba botlom. :-) Úgy érzem, nem lehet eleget beszélni erről.  Arról, hogy nem elvárunk, nem másra mutogatunk, hanem elgondolkozunk. Magunkról. Utána lehet szélesebb körben.   Az igazi férfi   Folyamatosan zajlik az…..
Beérett Jani haverjáék áldozatos munkája, így aztán mai szerzőnk, Ginix és párja fogták magukat és elmentek megnézni maguknak Albániát. Ha már ott jártak (és nagy volt a társadalmi nyomás itt rajtuk) meg is írták az élményeiket – ezekről olvashattok ma, fényképekkel…..