Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elike11

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem azé, aki fut Futószótár 2017.04.01 11:51:38
Van olyan, hogy egy állítás köszönőviszonyban sincs a realitással. Vagy ahogy Krasznahorkai László, a fájdalmasan és csodálatosan hosszú szépirodalmi mondatok mestere mondta egyszer tőle szokatlan tömörséggel: "Nem vagyunk fölkészülve a valóságra." Elkezdtem összeírni pár terminus technicust, amik…..
Kiss or kill. Csók vagy halál. Csókold meg a dicsőséget, vagy halj bele a próbálkozásba. A bukás a halál, a győzelem az élet. A harc határozza meg a győzelmet, a győztest. Hányszor fakadtál könnyre a dühtől, a fájdalomtól? Hányszor felejtettél el mindent, ment el a hangod, az ítélőképességed a…..
elike futóblogja Done 2014.10.01 19:43:48
Örömmel jelentem, hogy kihívásom 48. napján sikeresen teljesítettem a tervben szereplő 500 kilométert. Egy-két mondatban szólni szeretnék a tapasztalatokról, élményekről, majd röviden összefoglalom a számok világára vonatkozó ismérveket. Azok kedvéért, akik nem tudják…..
elike futóblogja Félúton 2014.09.09 20:59:39
A huszonhatodik napon elérkeztem kihívásom feléhez, ezen a héten pedig már 40 kilométernél tartok. Muszáj volt belehúznom hétfőn és kedden, hiszen pici lemaradásom volt és nem szeretném a végén pótolni az elmaradt kilométereket. Kevés említésre érdemes dolog történt, ezeket…..
Egy laza tempójú, hosszú vasárnapi hegyi meneten vagyok túl. Nagyon kellemes mozgás volt, nem fájt sehol, az időjárás csodálatos volt és brutálisan megbüntettem a hegyet. :) Eső után mentem ki és friss levegőn futottam a lemenő nap kíséretében, szürkületre értem haza.…..
elike futóblogja Elrajtoltam 2014.08.15 21:24:37
Mondhatni repülőrajtot vettem, félmaratonnal vezettem fel a kihívást, ám az erős kezdésnek indokolható okai is vannak. Holnap esküvőre kell mennem, vasárnap meg regenerálódás fog történni, s mindjárt ki is esik két nap, rögtön az elején. :D Azért igyekszem vasárnap legalább…..
"Kik vagyunk és mit akarunk?" - vezette fel jó néhány évvel ezelőtt, kedvenc blogom (www.jegkorongblog.hu) adminja a műhely első posztját. Ennek fényében én is hasonlóképpen cselekszem. Röviden a kihívás, avagy amit akarok: 500 kilométert szeretnék szaladni 50 nap alatt, ezt pedig…..