Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GaspaR

18 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy nehezen sikerült a technika kis ördögeit legyőzve feltölteni a már javított hanggal rendelkező vetítést a táborról.Az alábbi linken elérheti aki még nem látta,vagy szeretné újra megnézni.szövitábor2010 from Gazsoola on Vimeo...
Don Gerardino Ki van a képen?! 2009.12.27 18:22:00
A multkori feladvány helyes megfejtése:Kálmán Antal atyaDe Íme itt a következő rejtvény:Vajon Ki van a képen?A Játék állása:6 pont:gutyka,Ági-ca 5 pont:Krisu 4 pont:pockompocka,Stefi 3 pont:F.Dia,B.dóri 2 pont: L., ancs, Dóri, Kalács 1 pont: annamari,…..
Akik nem tudtak eljönni,mert egyéb halaszthatatlan dolguk akadt,de mégis kiváncsak a vetítésre azoknak feltettem a talp-a-lós videót. ..
Don Gerardino Ki van a képen?! 2009.10.11 18:02:16
Íme a 2009/2010-es tanév első feladványa!Az eddigi eredmények a legutóbbi megfejtésben olvashatóak.Mindenkinek sok sikert a tippelgetéshez!..
Don Gerardino Marci van a képen! 2009.06.15 01:00:00
Ez bizony nem a Bori... Ez Marci! Remélem sikerült minden kétség által okozott ködöt szerte oszlatnom!Továbbá megragadnám az alkalmat, hogy kihirdessem az eddigi fordulók utáni játék állást, beleszámolván a Ki van a jégen és a Ki van a képen (sokadik rész) helyes megfejtéseit!…..
A kérdés nem lehet meglepetés: Ki az aki eme csodálatos arcszőrzet viselője?Extra kérdés: Minek lehet a következménye ez az új frizura?..
Nincs olyan hely a világon ahol legalább egyszer ne tűnne fel a Szövi reklámarca: Czöndör Pál! Az alábbi videó arról ad tanubizonyságot, hogy Pál a Szegedi Dóm (szemből nézve) bal oldali tornyát is hiressé tette lába nyomával! Megállt odafönt egy percre elmélázott a világ…..
Holnap kezdődik az érettségi!Miközben ki-ki boldogan szaladgál a virágos réten és örülvén hogy nincs iskola lepkéket kerget,jusson eszébe mindenkinek, hogy a 12. évfolyam épp számot ad tudásáról...Mindenkinek sok sikert!Babonásoknak kéz és…..
Hogy ki volt a képen azt sokan kitaláltátok, és egyre több ember neve rajzolódik ki a homályból, kikre jutalom vár, ha elérik az alagút végén lévő -most még halovány de egyre inkább tündöklő- fényt!S ott majd ezen mennyei világosság komponenseinek nanométerben mért…..
Holnap lesz az iskolában a farsangi mulatság! Te már előkészítetted a jelmezed? Egyáltalán minek öltözöl? Köszörüljétek a torkotokat, mert az iskola zenekarai is fellépnek!         Készítsetek minél több jelmezes képet melyeket…..
Íme következő feladványunk, mely vissza tekint a távoli múltba...Kérdés tehát:Ki van a Képen?..
GaspaR 2009.02.09 09:35:52
Láthatjátok!Ez minden kétséget kizáróan Bókay Dóri!Bár a Stefinek is van egy nagyon hasonló pulovere most nagyon résen voltatok és így nem tudtalak titeket átverni...A játék állása később kerül kihirdetésre!..
Nemirok is irok semmit... Mindenki tudja mi a dolga!!!     u.i.bocsanat angol billentyuzetem van.....
Ez valóban kicsit egyszerűbb feladvány volt mint az előző...de hát közeledik a Karácsony és ilyenkor még a roppant kemény kezű szerkesztőség szíve is meglágyul!A megoldás tehát valóban Szappancs!     A játék állása:   Krisu 2p    …..
Ez tehát a Ki van a képen?© Jubiláló feladványa... Talán egyszerűbb ha csak egy kép áll itt,így kisebb  a hibalehetőség!   Mindenkinek sok sikert,gyűjtsétek a pontokat hiszen most mindenki tiszta lappal indult...Tippek a kommentek közé!   Javított…..
Bánattól és csalódástól elszorult szívvel kell közölnöm,hogy nagyon kevés helyes megfejtés született,annak ellenére,hogy a feladványban szereplő személyek nap mint nap munkájukkal az iskolába járó diákság szürke hétköznapjaiba próbálnak becsempészni egy kicsiny…..
      A kérdés mindenki számára már ismerős lehet:Ki(k) van(nak) a kép(ek)en?Ugyan a képek minősége hagy némi kivetni valót,bizonyára senkinek sem jelenthet gondot a válasz megadása,de ne bízzátok el magatok, mert ez még csak a másodvirágzását megkezdő…..
GaspaR 2008.12.01 18:22:51
Don Gerardino Advent 2008.11.30 22:22:00
Eme kis szösszenettel kíván minden kedves Gellértesnek kegyelemtől csurdultig telt várakozást és készülődést a Szövi spirituális osztálya!           Minden adventMinden advent kegyelem: vétkem jóvátehetem. Minden advent vigalom: Isten Úr a viharon! Minden…..
Don Gerardino Hoax koncert után... 2008.11.23 07:42:00
Update; a koncert képei megtekinthetők a fotogyujtemeny.hu oldalon, a közepe-vége felé remekjó fotók tanúsítják, hogy tombolt a szövi többek között az Újroki c. számra!...találkoztunk a Tabánban, 6-kor (illetve 6-tól folyamatosan)! Innen mentünk közösen a koncertre. Aki a…..
Don Gerardino Szurkolói tagozat 2008.11.04 00:16:00
Ismét pörög a szurkolói tagozat! Újabb kosármeccsen izgulhatunk a gellértes lányokért, most pénteken (folyó hó hetedike), 18 óra 20 perckor a Szent Angéla Gimiben.Tegyük meg mi is a sikerért, amit tehetünk, szurkoljunk teli torokból; "HAJRÁ GELLÉRT!!!"..
...ha eddig még nem rendeltél volna, és akarsz jönni. Dobj e-mailt az sztgszovetseg@freemail.hu -ra! Jegy diákoknak elővételben 1000 Ft, (helyszínen 3000!!!), úgyhogy ha jönni akarsz, ne késlekedj! Csütörtök éjfélkor lezárul a jegyrendelés, utána már nem tudunk segíteni.A…..
Don Gerardino Szent Gellért-díj 2008.09.24 16:42:00
Szent Gellért-díjat kapott Réti László! A Gimnáziumban adható, a legmagasabb elismerést jelentő plakettet kapta a Diákszövetség alapítója és elnöke ma, a Gimnázium 15 éves ünnepi miséje keretében. Nyáry Zsigmond beszédét követően az iskola vastapsától övezve Varga…..
Az idén érettségiző évfolyamok szalagavató bálja november 15-én, 18 órától lesz - szokás szerint - a Móricz Zsigmond Gimnázium (1025 Bp. Törökvész út 48-54.) aulájában. Jegyek a gimiben kaphatók, 1200 Ft-ért. A hangulat garantáltan jó lesz; gyere Te is! ..
Többen szóvá tettétek, hogy Laci, és Tamás nem nyilatkozott a videóban. Nos, ők külön-külön megtették ezt, de annyira jól sikerültek a beszédek, hogy nem lehetett szétvágni azokat. Először hallgassátok meg László ünnepi beszédét.Szokásához híven rövid, tömör, velős.…..