Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatvanics

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egészen érdekes az a demagógia, amellyel az izzadtságszagúan szocialista 6ker.blog igyekszik a saját szarát (Verók-Fürst-Hatvani ingatlanpanama, bírósági tárgyalások vádlottak padja) a jelenlegi terézvárosi vezetésre kenni egy olyan „közös képviselő” segédletével, akit…..
hatvanics 2014.08.13 14:10:37
@Sugár.út:
Tényleg sosem gondoltam volna, hogy meg kell követnem Bundulát és most meg kell, mert ennyire még ő sem tapló, és lényegesen okosabbnak is tűnik mint Ön kedves Sugár.út!
Bundula Csaba megkövetlek, úgy tűnik tévedtem!
Mit is írt, szájhőscincér? Micsoda egy gyáva pondró, aki névtelenül gyaláz másokat?
Hol dolgozott az önkormányzatnál Székely Imola? Netán erről is van dokumentuma, vagy csak ezt a zseniális következtetést sikerült levonni az e-mail címből?
Micsoda egy rasszista barom aki azt hiszi, hogy a vágott szem nincs nyitva?
Az én tapasztalatom az, h Székely Imola az egyik legtapasztaltabb, hozzáértő kolléga volt az önkormányzatban, megjegyzem már előttünk, 2002 előtt is ott dolgozott, de hát a tények nem zavarják az látszik.
Micsoda barom aki azt hiszi hogy csak jelentéktelennek tűnő dolgokért - mesekönyv - akarhat visszamenni egy lakó, mi van ha a gyógyszereiért például?
Milyen Székely-Hatvani duó alatt került ki? 2002 előtti a döntés!
A 400e+áfa közpénzt emleget, megjegyzem más címen szerintem sosem kapott pénzt Székely Imola, gondolom azért sem meri vállalni önmagát mert fél a felelősségre vonástól. Szánalmas!
De az nem zavarja, hogy a veszélyelhárításra kiírt pályázatra meghívott 3 cég 118m 200m és 218m forintos ajánlatából hogyan lett 165.000.000 forintos győztes ajánlat? Ha már aggódik...
Pártérdeket szolgáló figura? Na hát Ön aztán nem rejti véka alá, hogy honnan kéne kihúznia ezt a nagyon bölcs fejét! :)
Ez pedig: "keményen föllépnek, akkor meg jön a liberális kloákakórus a magántulajdon védelméről, meg a "szabadságról"" ? mi a baj a magántulajdon védelmével meg a szabadsággal ember?! Én nem tartom magam liberálisnak, de ezek akkor is értékek, miért kell ezeket leköpni?!
A vonalzót, kérem adja át, mert kíváncsi vagyok egy ilyen zseniális elme tulajdonosára.
Ja és nem tagadnám a 6ker.blogot de semmi közöm hozzá, bár az kétségtelen, h mind olvasottságban mind színvonalában meghaladja az Önét, tán kérjen tőlük segítséget...