Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koncsillag

5 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
Most fordult ki a falat a számból, pedig az egyik kedvenc termékemről van szó: a finom narancsos étcsokival bevont puffasztott rizsszeletről (a DM bioterméke). Amit ugyebár fog az ember, és általában a csokival bevont oldalával felfelé a szájához emel - majd beleharap. Ma azonban…..
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.01 15:00:00
Tudom srácok, hogy egy hónapja volt utoljára videó. Van bűntudatom elég rendesen, de jelenleg egyszerűen tényleg nincs rá időm. Remélem a napokban tényleg kicsit felszabadulok, már attól is tökön szúrom magam, hogy pont most megy a hoki-vb. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett…..
Koncsillag 2009.05.03 19:00:36
@Devilhand: Valakinek ez olyan, mint az olimpia. Csak itt a tüöbbiek hülyének nézik miatta... O.o
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.18 22:16:00
Egy lelkes segítőnek köszönhetően, a közeljövőben a blog kiegészül pár igen dekoratív finomsággal, igaz még van pár technikai bonyodalom, de a jobboldali (még félkész) "Új videó állása" már tekinthető egy kis ízelítőnek.A következő héten elkezdem az új…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Tamás küldte F1 Challenge-ből ..
Koncsillag 2008.11.08 12:59:00
Viti tulajdonképpen boldog, hogy a Vodafon egy autókereskedő régi számát adta el neki és nem egy kurváét, mert így szimplán csak a nyitvatartása után érdeklődnek, nem pedig a torka mélységéről és az extrák árairól. Viszont ha új, szűz számot szeretne, fizetnie kell. A minap…..
Asdf vette észre teljesen véletlenül, amit Áronka már egy számla hátulján talált meg: a UPC ismét árat emelt, ezúttal a papíralapú számla kerül 96 forintba. A Homár kérdése a szokásos: ha ennyire aggódnak az esőerdőkért, miért nem lehet automatikusan átállni mindenkinél…..
Rövid leszek. Videó készül, alakul egy másik nagyon szuper dolog is, amely nagy dicsőség lenne a blognak. Illetve EB kezdés mellé, Lionel Hun ajánlásával egy nagyszerű ajándékot adok nektek, ugyanis küldött egy remek honlapot, ahol régi játékokat lehet játszani, anélkül, hogy…..
Ventrue 533 megpiszkálta a Streets Racert és a ronda nézőket felturbózta kicsit... Azt azért hozzá kellene tennem, hogy a Rákóczi tér már nem az, ami régen volt ;) De ahogy látom, a rossz imidzse még megmaradt  :P   Az ilyen fazonok lettek lecserélve ..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Koncsillag 2008.03.24 21:19:49
Chibi-kommandó! Megújulás 2008.02.24 21:34:44
Ezúton tájékoztatnék mindenkit, hogy az oldal nem szünt meg, de ezzel párhuzamosan egy másik oldal is üzemelni fog, amely eleinte majd jóval gyakrabban kerül frissítésre. Az oldal linkje egyenlőre még nem kerül ki a készítő kérésére, de amint elindul végleges formályában,…..
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
Chibi-kommandó! Eredeti chibi 2008.01.21 16:59:00
Hogy ne kelljen túlzottan átformálni az oldalt, de ugyanakkor azért mégiscsak legyen valami különbség a lopott és a nem lopott oldal között, mától egy kis © embléma jelzi, hogy ez az eredeti oldal. Ezt a kis C emlémát a felhajtott lapsarok alatt kell keresgélni a bal fölső…..
Chibi-kommandó! Technikai szünet! 2008.01.15 20:02:00
Elnézést kérünk minden olvasótól, de a blog átmenetileg szünetel.A blogot feltörték, és a rajta lévő tartalmat elmentették egy új címen. (csak részben, mivel a képeket nem mentette át az illető, de azért a próbálkozást köszönjük)Mivel az új címet már nem mi…..
Haaaali!Igen, ismét nem saját rajzot láthattok... Gomenn, de nekem nem volt erőm rajzolni az elmúlt jópár napban, mivel egy hete csak tanultam, de ennek vége, szal igyekszem visszaállni a rajzolásra -már nagyon hiányzik!:PSzóóóóval, ismét egy Julie féle rajz, remélem mindenkinek…..