Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezhülyeség

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jó - mondta Batgirl, és a negyedéért javíttatta a tabletjét. Sokadszorra derül ki, hogy érdemes gyanúsan drága vagy fura megoldás esetén máshol is megnézetni az elromlott kütyüket. Bár amíg garanciális, én nem vinném nem szakszervizbe.  Kedves Homár! 2014.05.12-én…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Ezhülyeség 2015.01.30 23:05:54
„Egyszer megkért, hogy kísérjem el farmert venni. És tényleg csak egy farmert vettünk! Örültem, hogy vele vagyok” – a pasi csak teszi a szépet, vélhetően nem hevert ki egy korábbi nőt és azért ilyen mulya.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
Több olvasónk is jelezte, hogy elképesztő hosszú sorok alakulnak ki a budapesti reptéren hajnali 5 óra körül, fél órát alaphangon gyakran kell várni, de esetenként ennél jóval többet. Múlt héten egyik olvasónk simán lekéste a gépét, pedig több mint egy órával indulás…..