Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OPblogmin

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SikeresVége a nyárnak, megszűnik a kánikula, bezárnak a strandok. Legtöbbünk ilyenkor lát neki a lakásfelújításnak, tapétázásnak. Választhatunk hagyományos megjelenést is, de belefoghatunk valami különlegesebbe is. A Fotótapéták vagy más néven poszter tapéták ebbe a kategóriába tartoznak. A régi…..
Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Ideje ráhangolódnunk a tavaszi nagytakarításra, s ha már úgyis felfordulást csinálunk, közben elvégezhetünk egy-két speciálisabb lakás felújítási munkálatot is. Vegyük például a tapétázást, amibe sokan nem mernek egyedül belevágni, pedig az új generációs vlies…..
Életünk legnagyobb részét munkahelyünkön töltjük le. Tehát egyáltalán nem mindegy hogy ezen idő alatt hogy érezzük magunkat, milyen vizuális környezetet teremtünk magunk köré. A színek a fény a tér nagysága mind befolyással van a mindennapi életminőségünkre. Egy lágy szín nyugtató lehet. A…..
Sokunk kedvelt dekorációs anyaga a fa. Rendkívül mutatós, igényes hatást lehet a fa mintázatával elérni. Mindamellett, hogy láványos, természetes hatászt is kelt otthonunkban, irodánkban. A fa lambéria, vagy egyéb dekorációs elemek viszont nagyon költségesek tudnak lenni. Ráadásul másik hátránya a…..
Életünk nagy részét munkahelyen töltjük. Tehát nem mindegy hogy ezen idő alatt hogy érezzük magunkat az irodában, milyen belső környezetet alakítunk ki magunk köré. A színek a fény a tér nagysága mind befolyással van a a közérzetünkre. Egy lágy szín nyugtató lehet. A falfestékek választéka ma már…..
Napjainban egyre elterjedtebb a vakrámára feszített vászonkép, mint a faldekoráció látványos eleme. Ezeket a faliképeket speciális, nagy felbontású plotterekkel nyomtatják. Fontos szempont a vászon és a nyomtató festék minősége. A jó minőségű nyomatok UV álló, oldószeres festékkel kerülnek…..
A hálószoba és a nappali díszítése az otthoni faldekoráció egyik legizgalmasabb pontja. Szerencsére meg lehet oldani egyszerűen és mégis látványosan. A faliképek a kisebb falfelületeket remekül ki tudják emelni. 3 részes vászonkép hálószobába Azonban, ha nagyobb falfelületről van szó, a poszter…..
Itt az újabb dekorációs őrület! Poszter tapétát a plafonra! Ha eddig csak a szobád falfelületeit díszítetted volna, emeld a tekinteted a mennyezetre, és gondold újra. Rengeteg minőségi tapéta létezik, amit a szobáink falára szívesen felraknánk, de miért ne próbálkozhatnánk a plafonnal is. A…..
A faldekoráció megkerülhetetlen eszköze a falikép. Tükrözik izlésünket, egyéniségünket, és megtörik a szoba fal egyhangúságát. A faliképek egy különleges csoportja a vakrámára feszített vászonképek.  De mi is az a vakráma? Ezek olyan képkeretek, melyek vászonkép kifeszítésére szolgálnak, nem…..
A Vlies tapéták anyagukban lényeges különbséget mutatnak a papír tapétához képest. Gyapotszálak és kötőanyag hozzáadásával készül, melynek köszönhetően erősebb, rugalmasabb anyagot kapunk. Számos előnye van a papírtapétával szemben: Talán az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a papírtapétával…..
Rendkívül elegáns megjelenést adhatunk falainknak kőburkolat felhelyezésével. A művelet akár egyénileg is elvégezhető, azonban ha nem megfelelő anyagokat használunk, vagy szakértelmünk hiányos, igen nagy bosszúságot okozhatunk magunknak. A nem megfelelő felület előkészítés vagy hibásan választott…..
Emberemlékezet óta - sőt még azelőtt is - az ember rajzokkal, később festményekkel díszítette szobája (barlangja :) ) falát. Azóta a technológia rengeteget válozott, de a faliképek iránti igény megmaradt. Napjainkban óriási sikere van a magas minőségben nyomtatott vászonképeknek. Mindamellett, hogy…..
Nem is gondolnánk, hogy lakásunk hangulatát milyen apró trükkökkel tudjuk teljesen mértékben megváltozatni. Új szekrénysor vagy bútorok vásárlása költséges beruházás. Viszont viszonylag alacsony önköltséggel az egész szoba fal hangulatát meg tudjuk változtatni egy jól eltalált poszter tapétával. A…..
Úgy vágyom egy kis változatosságra! - hangzik el az ismert mondat!  De min kellene változtatnom? Nos, van néhány  szegmense az életünknek, ahol  elkezdhetjük ezt a folyamatot. Ez jelentheti a ruhatár felfrissítését, kipróbálni egy új sportágat vagy megváltoztatni a hangulatát annak a környezetnek,…..
Nagyon izgalmas időszak, mikor végre sikerül megvásárolnunk álmaink otthonát. Lehet, hogy még nem úgy néz ki, amilyennek megálmodtuk, kicsit kopott, netán kong az ürességtől, de ne csüggedj el, ez is az átváltozási folyamat része. Csak nyugodtan tervezz, ne kapkodj! Gondold át mit szeretsz , mi az,…..
Kicsi a lakásod, a fürdőszobád vagy a konyhád, mégis jó lenne egy kis intim tér? Netán van kellő tered, de te mégis megtörnéd azt? Nem akarsz falazni, csempézni, de olyan jó lenne egy kis változatosság? Persze mindezt kevés felfordulással. A textil térelválasztókat pont ilyen esetekre találták ki.…..
Ha lakásdekoráción gondolkodunk, a bútorokon kívül a faldekorációt is helyezzük a terveink közé. A falat rengeteg eszközzel díszíthetjük, de talán az egyik legegyszerűbb és egyik leglátványosabb a faliképek  használata. Tulajdonképp annyi dolgunk van, hogy a fal színéhez…..
1. Extrém, egyedi megjelenés Napjainkban rengeteg témájú poszter tapéta közül választhatunk. Ki-ki ízlésének megfelelően választhat. Rendkívül népszerűek az építészeti témájú fotótapéták, mint például New York felhőkarcolói vagy az Eiffel torony. Kellemes tavaszi…..
Mivel blogunk a faldekoráció különböző lehetőségeivel foglalkozik nem hagyhatjuk ki a vászon faliképeket sem. Amellett, hogy a képek rendkívül jól mutatnak szobánk falain, kitűnő ajándék is lehet egyben. Egy jól eltalált témával nagyon nagy örömet okozhatunk szeretteinknek.…..
Sokunk örömére lassan, de biztosan beköszönt a tavasz. Újraindul az élet, és végre bepótolhatjuk azokat a dolgokat, amikhez télen semmi kedvünk, vagy lehetőségünk nem volt. Elkezd mocorogni bennünk a lakás átalakítás, felújítás gondolata is. Végre nyugodtan ki lehet nyitni az…..
Lakásunk díszítésének egyik legegyszerűbb, de egyik leglátványosabb lehetősége a faliképekkel történő díszítés. Megtöri a homogén, egyszínű felületet, de akár a kisebb-nagyobb falhibák eltüntetésére is lehetőséget ad.  A faliképek egy modern változata a vakrámás…..
A gyerekszoba rendezésnél mindannyian sokat gondolkozunk azon, hogy hogyan tehetjük szerethetővé életünk legfontosabb emberkéinek lakhelyét, a gyerekszobát.   Mindenképpen olyan dekorációra van szükség, emelyt gyermekünk is szívesen használ vagy nézeget. Mesefigurás órák,…..
Nem kell mindjárt lakásfelújításon gondolkodni, ha egy kicsit más színben akarjuk látni a megszokott környezetünket. Néha elég a bútorok helyváltoztatása, máskor ennél egy kicsit többre vágyunk. Szerencsére ma már széles választékban és kiváló minőségben kaphatók…..
Kreatív designerek megunták, hogy a művészi tapétázást a falakra korlátozzák. De akkor hova lehet még tapétát tenni, egyáltalán milyen tapétát? Fotótapétát az ajtókra Bizony! ma már kaphatóak kitűnő minőségű fotó poszter tapéták ajtókra is. A választék szinte…..
Nem is gondolnánk, hogy egy gyönyörű, fotó térelválasztó hogy fel tudja dobni a lakást egyes részeit.  Nagyon sok lakásban a fürdőszoba és a toalett egy helyiségben van. A fürdőkád és a toalett csésze egy design térelválasztóval rendkívül praktikusan elválasztható egymástól. A fotó nyomtatással…..