Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bat4it

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfi magasugrás világcsúcsát a kubai Javier Sotomayor tartja 245 centiméteres magassággal, így ő is kevés lenne ahhoz, hogy leküzdje a magyar hatóságok déli határzárját. A levegőből ilyen egyszerűen tehát nem támadhatnak a legelvetemültebb migránsok sem, de vannak más…..
bat4it 2015.07.20 08:04:04
Adott a napokban egy interjút Gyurcsány. Az anyag közepesen érdekes, elszántan tagadja például, hogy a DK célja az MSZP bedarálása volna. (Miközben tetszőleges felmérésből kitűnik, hogy a baloldali ellenzéki szavazók összege adott, egymás kárára tudnak csak bővülni:…..
Azt gondolom, hogy a fokozódó menekültügy egyre fontosabb témává válik akár a kocsmai beszélgetésekben is. Vannak, akik elpoénkodják, vannak akik hasznot akarnak húzni belőle, vannak, akiket nem érdekel és vannak, akik átélik. Az biztos, hogy mindannyiunk élete radikális…..
bat4it 2015.07.10 07:53:15
@Diorella Queen: "vagy Szaúdban" Szaudi Arábiából egyetlen illegális bevándorló sincs itt. A hozzászólásod totális ignoranciáról és felületességről tanuskodik.
bat4it 2015.07.10 07:58:33
@Punxsutawney Mormota: Őstulok az anyád.
Alaphelyzet: az ország házának hétfői, vakációs hangulatú ülésén a sok egyéb fontos dolog mellett, az MSZP frakcióvezetője fideszes csalást emlegetett (hányást tett a Fidesz szemére) annak kapcsán, hogy a Nemzeti Választási Iroda formai okokból elutasította a vasárnapi zárva…..
Az új földtörvény, pontosabban az új földalapú támogatásról szóló kormányrendelet igen jó példája annak, hogy egy nem szakmai alapon nyugvó döntés hatása sokkal szélesebb körben mutatkozik meg, mint amiről maga jogszabály szólna, illetve amit a módosítással el akartak…..
Elég egyetlen perccel lemaradni a kapuzárásról, a fapados nem szarozik, otthagy a világ végén is. Ha új jegyet kell venni a következő járatra, az már egy párnak is százezer forintos tétel lehet, egy család pedig negyed millát is elbukhat. Sokan ráfaragtak már így, mert kevesen…..
Korai szovjet turisztikai plakátok a harmincas évektől...
Az MTVA legfrissebb malőrje után felcsaptuk az Eduline.hu-t, hátha megtaláljuk rajta a "csak akkor számolunk be egy művész haláláról, ha van Kossuth-díja" kitételt a hír fogalmának meghatározásánál. Hát, nem leltük. Találtunk viszont mást, ami talán a közmédiás…..