Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töltött káposzta

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tottenham Hotspur élénk érdeklődést mutat a Juventus csatára Fernando Llorente iránt. A Tuttomercatoweb információ szerint Mauricio Pochettino, a szigetországi klub mestere a nyáron megpróbálja leigazolni a baszk támadót, akiben Emmanuel Adebayor és Robert Soldado ideális…..
Massimiliano Allegri megosztotta a nagyközönséggel, mi is volt a legnagyobb félelme, amikor a Juventushoz csatlakozott, illetve beszélt a stadionról és taktikáról. Az Öreg Hölgy trénere kérdezz-felelek ülésen vett részt, ahol a szurkolók kérdezhettek tőle, és a mester egyúttal…..
töltött káposzta 2015.04.02 10:12:38
@babo0410:

Kedves babo0410!

Nagyon ritkán szoktam hozzászólni a cikkekhez, habár rendszeres olvasója vagyok a blognak és általában a kommenteket is elolvasom.Jelen esetben Te késztettél arra, hogy újból írjak ide.
Mégis mit képzelsz Te magadról, hogy megmond az embereknek (jelen esetben a kommentelőknek), hogy mit írjanak, mit gondoljanak egy bizonyos témában?Kinek képzeled Te magad?Ha meg valaki szóváteszi a pofátlanságodat egyből ajvékolsz, sírsz, hogy hogy mer téged valaki is számon kérni, vagy kritizálni.Ha írsz valamit amit utólag már máshogy gondolsz, nem azt mondod, hogy "oké srácok, ma már máshogy gondolom, ez van", hanem letagadod és mindenkit hülyének nézel.
A megdöbbenésedről meg annyit, hogy talán nem 10-ig, hanem inkább 1000-ig kéne elszámolnod:

"babo0410 2014.07.16. 11:17:35
@hellan: Akkor este hány sérültről fogunk olvasni? Te atya ég! Ez most nagyon mellbe vágott. Remélem nálunk ez a pojáca megtáltosodik, és valami csoda folytán minimum olyan szezont produkál, mint Conte. És remélem a stábját nem engedik ide. Akkor lesz nagy baj. Egyébként lehet Allegri stábjával nagyobb gondok voltak. Habár Allegri motiválni nem nagyon tud, ami pedig fontos lenne. Most érzem sazt 3 év után először, hogy baj van. Mikor kinevezték Del Nerit azt mondtam meglátjuk, voltak jó eredményei. Mikor kinevezték Conte-t nagyon örültem neki. Most csalódott vagyok. Pedig én anno még Ferraranak is örültem. Ha kicsit erősebb jellem lett volna, akkor a taktikai elképzelései, és a játékrendszere működhetett volna, az tetszett is. Allegrinél sem elsősorban itt van a baj. Hanem ott, hogy nem tudja motiválni a csapatát, és ez nagyon nagy baj lehet. Meglátjuk, de én félek, hogy hatalmas bukás lesz ebből."

"babo0410 2014.07.16. 12:36:04
@venember83: Bízzunk bennük, de Allegi személyétől félek. Félő lavina zúdul a nyakunkba. De bízzunk benne. Reméljük a Milannal csak a személyi feltételek nem voltak megfelelőek, itt meg olyat alkot, hogy a Milan drukkerek rágyújtják Gallianiékra a székházat azon felismerésükben, hogy valószínűleg az ő hibájukból zuhantak akkorát, és Allegrinek köze nem volt hozzá, őt csak befenyítették. De sajna félő az ellenkezője lesz, és inkább rajtunk fog röhögni egész Milánó, sőt a világ. De ne legyen igazam."

"babo0410 2014.07.16. 14:08:03
Én nagyon remélem, hogy csak egy átmeneti év lesz, és jövőre akármit ér el akkor is távozik. És ez az akármi minimum egy BL 8 és egy bajnoki cím kéne legyen. De félő most a Roma jön."

"babo0410 2014.07.16. 23:20:06
@Sztbeni: Én se örülök, hogy itt van, és bízom benne, hogy jövőre már nem ő ül a kispadon, de attól még ugyanolyan Juventino maradok, és szorítok a csapat sikereiért. Allegrivel vagy nélküle, ez mindegy is, csak a Juve nyerjen ez a lényeg. De remélem ez megint egy átmeneti év lesz csak, és jövőre egy Juve kötődésű edző ülhet a padra akármit ér el Allegri."
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
töltött káposzta 2014.09.07 21:33:51
@Rivendell: Abszolút egyetértek.
Gigi Buffon érdekképviselője megerősítette, hogy egyeztetések folynak a Juventusszal a kapus szerződésének megújítása kapcsán, azonban egyik fél se kívánja elhamarkodni a döntést. A hálóőr jelenlegi szerződése a szezon végén lejár, és a pletykák 2017 júniusáig…..
töltött káposzta 2014.09.10 14:59:02
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
töltött káposzta 2014.08.18 22:09:50
töltött káposzta 2014.09.08 18:24:49
A Palermo lépett elő a legelszántabb érdeklődővé a Juventusnál létszámfölöttivé vált védőjátékos, Paolo De Ceglie ügyében. A 27 esztendős játékos az elmúlt szezont kölcsönben a Genoa csapatánál töltötte, majd visszatért anyaegyesületéhez, amelynél Patrice Evra…..
töltött káposzta 2014.08.26 09:04:00
@Goku06: Ha 1 évvel korábban érkezett volna, akkor annak számítana, de így pont kiesik ebből.
töltött káposzta 2014.08.25 19:35:28
@Drughi Di Bianconeri: Attól függ, ha maximum 25 embert lehet nevezni, ehhez 4 saját nevelésű játékos kell.Ha pl meg csak 20-at nevezünk, ahhoz elég 3 saját is.
A Juventust zsinórban három bajnoki címre vezető Antonio Conte ma hivatalosan is az olasz válogatott szövetségi kapitányává vált, s a Rómában tartott sajtótájékoztató keretében került bemutatásra. "Izgatott vagyok, ezt nem tagadhatom, hiszen a világon bármelyik edző szívesen…..
Fernando Llorente biztosította a Juventus szurkolóit, hogy az idei szezonban még a tavalyinál is jobb teljesítményre lesz képes. A spanyol támadó 18 gólt szerzett az első olaszországi évében, ám az Athletic Bilbao egykori játékosa kitart azon véleménye mellett, miszerint még…..