Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai médiafelületek tele vannak egy állami hirdetéssel. Az újdonsült propagandaminisztérium juttatta el tévékhez, papír alapú újságokhoz, internetes portálokhoz. Az első részében térkép tűnik fel, rajta Európa, tőle délre látható Afrika északi partja és a Közel-Kelet…..
Weiland ráadásul ijesztően jól értesült. Az történt, hogy a hétvégén megmondta, hogy utódja, Chester Bennington már nem a Stone Temple Pilots tagja. Hitetlenkedett is mindenki, hiszen nem olyan rég lett hivatalosan is Bennington az énekes, ráadásul nem győzött lelkendezni azon,…..
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK 2015.12.21 11:24:24
@VatoLoco: Háromszor láttam eddig, a 2006-os pesti koncert nagyon gyászos volt, de 2010-ben Zágrábban a fejemet leszedte, '12-ben pedig közel négy órán át nyomta Újvidéken nagyon nem rosszul. Inkább azt mondanám, hogy orosz rulett a dolog :D
Molnár Ferenc Caramel a TV2, sőt Magyarország első énekes tehetségkutatójában, de annak a második szériájában tűnt fel, amit meg is nyert. A karrierje azóta stabil pályán halad. December 20-án jubileumot ünnepel egy nagyszabású Aréna koncerttel, azután visszavonul egy kis…..
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK 2015.12.21 11:20:56
@Advanced Flight: Van az utolsó mondatodban azért valami keserű humor.

Bezzeg a Megasztár.
Slash a Guns N' Rosesban töltött évei alatt átélte a rocknroll minden részét. Szó szerint ő maga volt a rocknroll. Amikor kikerült a zenekarból én személy szerint azt jósoltam volna, hogy még mélyebbre süllyed az alkoholba és a drogokba. És talán egy ideig így is lehetett, a…..
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK 2015.07.02 20:10:03
@VatoLoco: Te micsoda egy savanyú pöcs lehetsz, már ne haragudj meg :D Legalább úgy írod ezt, hogy a koncerten is ott voltál? :D
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK 2015.07.02 23:26:15
@VatoLoco: Nomen est omen. De örülök hogy mellékelted a CV-det is!
Bár a Fishing On Orfű első napja már hónapok óta telt házas, most egy örömteli hírrel szolgálhatunk a rajongóknak. Úgy tűnik ugyanis, hogy nem csak ezen a koncerten lehet még elkapni a pécsi alapzenekart. A részletekért olvass tovább. A tavaly nagy sikert aratott, korai…..
MIVAGYUNKAZOSTOBÁK 2015.04.01 10:22:42
Talán két éve vettem a motorkiállításon, amit már akkor is Budapest Motor Fesztiválnak hívtak, de az istennek nem tudom így nevezni. A lényeg, hogy nagyon jó akcióban kínálták, szóval azonnal vettem egyet, mert már az összes sisakom úgy nézett ki, mintha egy sziláscet…..